Doporučená trasa
Anafi
Cesta trajekt do Ios
Ios
Cesta trajekt do Lavrio
Lavrio
Viz ceny
Alternativní trasy
Anafi
Cesta trajekt do Miloš
Miloš
Cesta trajekt do Lavrio
Lavrio
Viz ceny

Jak se dostat z Anafi do Lavrio?

Plánujete cestu z Lavrio do Anafi a hledáte nejlepší možnosti dopravy pro vaši cestu? Víme, že je často obtížné vybrat nejlepší způsob dopravy z Anafi do Lavrio, ať už z cenových, časových nebo pohodlných důvodů. Vivanoda vám pomůže najít všechna dopravní řešení pro cestu mezi Anafi a Lavrio, ať už letadlem, vlakem, autobusem nebo autem.

Díky podrobným informacím o jednotlivých druzích dopravy a dopravních společnostech (Hellenic Seaways, Sea Jets, LANE Sea Line, ANEK Lines nebo Blue Star Ferries) můžete snadno porovnat ceny jízdného, jízdní řády a dobu jízdy, abyste si vybrali možnost, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Ať už cestujete levně, nebo hledáte rychlý a pohodlný způsob cestování mezi Anafi a Lavrio, máme pro vás všechny informace, které potřebujete k naplánování nezapomenutelné cesty Anafi Lavrio.

Pro cestu z Anafi do Lavrio máte několik možností dopravy

Trajektové jízdenky Anafi Lavrio

Trajekt mezi Anafi a Lavrio je zajímavou možností dopravy pro cestovatele, kteří hledají cestu bez stresu a jedinečný zážitek.

Ať už se rozhodnete pro kteroukoli z nich, náš srovnávač cen vám pomůže najít nejvhodnější variantu dopravy z Anafi do Lavrio, která odpovídá vašim potřebám a rozpočtu.

Cestovní informace pro Anafi Lavrio

Město odjezdu
Anafi
Řecko
Kykladské ostrovy
Cílové město
Lavrio
Řecko
Attica
Vzdálenost
214 km
Přímé spojení
Ano, přímé spojení
Vyhledávání jízdenek Anafi Lavrio
Hledání ubytování v Lavrio
Naplánujte si cestu z Anafi do Lavrio jednoduše s Vivanoda

Naplánujte si cestu z Anafi do Lavrio jednoduše s Vivanoda

S Vivanoda můžete snadno porovnat všechny dostupné způsoby dopravy, jako jsou lety, vlaky, autobusy a spolujízdy, podle svých preferencí a rozpočtu. Výsledky můžete také filtrovat podle ceny, doby jízdy, jízdního řádu a možností pohodlí. Díky snadnému použití a přehlednosti vám Vivanoda umožní najít letenky mezi Anafi a Lavrio, které nejlépe vyhovují vašim potřebám, na několik kliknutí. Vivanoda také zobrazuje všechny speciální nabídky a akce různých leteckých společností, jako jsou Hellenic Seaways, Sea Jets, LANE Sea Line, ANEK Lines nebo Blue Star Ferries, které vám pomohou ušetřit na letenkách. Proto neváhejte a využijte Vivanodu nyní k přípravě své cesty mezi Anafi a Lavrio s klidným svědomím!

Odkud začít v Anafi? Kam přijedu v Lavrio?

Přístavy odjezdu v Anafi

Anafi
Mapa

Přístavy příjezdu do Lavrio

Lavrio
Mapa
Vyhledávání jízdenek Anafi Lavrio
Hledání ubytování v Lavrio

Trajekt Anafi Lavrio

Upozorňujeme, že mezi Anafi a Lavrio neexistuje přímé trajektové spojení. Délka cesty trajektem závisí především na trajektové společnosti, kterou využijete.

Většina trajektových společností nabízí Wi-Fi na palubě trajektu z Anafi do Lavrio, ale může to být spojeno s dodatečnými náklady. Doporučujeme proto ověřit si u příslušné společnosti, zda je Wi-Fi k dispozici a zda je zpoplatněna.

Cena trajektové jízdenky z Anafi do Lavrio se může lišit v závislosti na trajektové společnosti a ročním období. Doporučujeme proto vyhledávat trajektové jízdenky z Anafi do Lavrio na Vivanoda. To vám umožní porovnat různé společnosti a zjistit aktuální ceny.

Trajektové společnosti Anafi Lavrio

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Sea Jets
Sea Jets
LANE Sea Line
LANE Sea Line
ANEK Lines
ANEK Lines
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Vyhledávání jízdenek na trajekt Anafi Lavrio

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu