Aberdeen
Přímá cesta trajekt do Lerwick
Lerwick
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Aberdeen do Lerwick ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Aberdeen do Lerwick? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Aberdeen do Lerwick je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Aberdeen do Lerwick může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Aberdeen do Lerwick co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou NorthLink Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Aberdeen Lerwick, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí NorthLink Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Aberdeen do Lerwick, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Aberdeen do Lerwick

Přístav odjezdu
Aberdeen
Spojené Království
Skotsko
Přístav příjezdu
Lerwick
Spojené Království
Shetlandy
Vzdálenost
339 km
Trajektové společnosti
NorthLink Ferries
Četnost přejezdů
7 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
12 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Aberdeen Lerwick: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Aberdeen do Lerwick se pohybují od 963 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 6417 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Aberdeen - Lerwick, je 3480 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Aberdeen do Lerwick je 13 hodin 39 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Lerwick 14 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Lerwick za 12 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Aberdeen ve 17:00. Poslední loď do Lerwick vyplouvá z přístavu Aberdeen ve 19:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Aberdeen do Lerwick.
3480 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Aberdeen do Lerwick (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
963 Kč - 6417 Kč
Průměrná doba přejezdu Aberdeen Lerwick
13 hodin 39 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Lerwick
17:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Lerwick
19:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Lerwick
07:30

Které společnosti provozují přepravu mezi Aberdeen a Lerwick?

Pokud chcete cestovat mezi Aberdeen a Lerwick trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně NorthLink Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

NorthLink Ferries Aberdeen Lerwick
NorthLink Ferries
NorthLink Ferries je skotská trajektová společnost se sídlem ve Skotsku, která provozuje přepravu mezi Skotskem a Severními ostrovy Skotska. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Aberdeen-Lerwick a rezervovat si jízdenku NorthLink Ferries mezi Aberdeen a Lerwick. NorthLink Ferries provozuje 7 přejezdů týdně do Lerwick z Aberdeen a doba jízdy je 12 hodin 30 min. Více informací o společnosti NorthLink Ferries
12 hodin 30 min
7 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Aberdeen? Kam připlouvají lodě v Lerwick?

Přístav odjezdu v Aberdeen

Trajekty NorthLink Ferries vyplouvají do Lerwick z následujících přístavů v Aberdeen:

Aberdeen Ferry Terminal
Mapa

Přístav příjezdu v Lerwick

Lodě společnosti NorthLink Ferries připlouvají do Lerwick z následujících přístavů:

Lerwick Ferry Terminal
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu