Doporučená trasa
Barcelona
Přímá cesta trajekt, lety do Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Viz ceny
Alternativní trasy
Barcelona
Cesta trajekt do Ibiza
Ibiza
Cesta lety, trajekt do Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Viz ceny
Barcelona
Cesta vlak, autobus, spolujízda do Girona
Girona
Cesta lety do Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Barcelona do Palma (Mallorca) ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Barcelona do Palma (Mallorca)? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Barcelona do Palma (Mallorca) je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Barcelona do Palma (Mallorca) může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Barcelona do Palma (Mallorca) co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci nebo Trasmed. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Barcelona Palma (Mallorca), která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci nebo Baleària nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Barcelona do Palma (Mallorca), jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Barcelona do Palma (Mallorca)

Přístav odjezdu
Barcelona
Španělsko
Katalánsko
Přístav příjezdu
Palma (Mallorca)
Španělsko
Baleárské ostrovy
Vzdálenost
206 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
7 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Barcelona Palma (Mallorca): ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Barcelona do Palma (Mallorca) se pohybují od 765 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4516 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Barcelona - Palma (Mallorca), je 2369 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Barcelona do Palma (Mallorca) je 7 hodin 10 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Palma (Mallorca) 14 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Palma (Mallorca) za 6 hodin 20 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Barcelona ve 18:00. Poslední loď do Palma (Mallorca) vyplouvá z přístavu Barcelona ve 23:40.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Barcelona do Palma (Mallorca).
2369 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Barcelona do Palma (Mallorca) (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
765 Kč - 4516 Kč
Průměrná doba přejezdu Barcelona Palma (Mallorca)
7 hodin 10 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Palma (Mallorca)
18:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Palma (Mallorca)
23:40
Čas příjezdu prvního trajektu do Palma (Mallorca)
05:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Palma (Mallorca)
08:00

Proč jet trajektem z Barcelona do Palma (Mallorca)?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Barcelona do Palma (Mallorca) může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Palma (Mallorca). Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Barcelona do Palma (Mallorca) je ideální způsob cestování.

Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Při nástupu na trajekt Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci nebo Baleària v Barcelonau si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Palma (Mallorca)u omezený pohyb. Mnoho lodí však poskytuje pěším cestujícím úschovnu zavazadel. Informujte se u společností Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci nebo Baleària.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Barcelona Palma (Mallorca), ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci nebo Baleària, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Barcelonau do Palma (Mallorca)u s rodinou, než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Barcelona, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Palma (Mallorca)u čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Barcelonaem a Palma (Mallorca)em zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Barcelona a Palma (Mallorca)?

Pokud chcete cestovat mezi Barcelona a Palma (Mallorca) trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci nebo Baleària, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Acciona Trasmediterránea Barcelona Palma (Mallorca)
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Barcelona-Palma (Mallorca) a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Barcelona a Palma (Mallorca). Acciona Trasmediterránea provozuje 12 přejezdů týdně do Palma (Mallorca) z Barcelona a doba jízdy je 7 hodin 30 min. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
7 hodin 30 min
12 přejezdů týdně
Trasmed Barcelona Palma (Mallorca)
Trasmed
Společnost Trasmed provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Barcelona a Palma (Mallorca). Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Barcelona-Palma (Mallorca) a rezervovat si jízdenku Trasmed mezi Barcelona a Palma (Mallorca). Více informací o společnosti Trasmed
Grandi Navi Veloci Barcelona Palma (Mallorca)
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci je italská společnost a jeden z lídrů osobní dopravy ve Středomoří. Obsluhuje Itálii (Sicílii a Sardinii), Španělsko, Tunisko, Alžírsko, Francii a Maroko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Barcelona-Palma (Mallorca) a rezervovat si jízdenku Grandi Navi Veloci mezi Barcelona a Palma (Mallorca). Více informací o společnosti Grandi Navi Veloci
Baleària Barcelona Palma (Mallorca)
Baleària
Baleària je trajektová společnost založená v roce 1997 se sídlem ve španělské Valencii. Nabízí plavby do několika destinací ve Španělsku, Francii a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Barcelona-Palma (Mallorca) a rezervovat si jízdenku Baleària mezi Barcelona a Palma (Mallorca). Baleària provozuje 7 přejezdů týdně do Palma (Mallorca) z Barcelona a doba jízdy je 7 hodin 30 min. Více informací o společnosti Baleària
7 hodin 30 min
7 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Barcelona? Kam připlouvají lodě v Palma (Mallorca)?

Přístav odjezdu v Barcelona

Trajekty Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci nebo Baleària vyplouvají do Palma (Mallorca) z následujících přístavů v Barcelona:

Barcelona
Mapa

Přístav příjezdu v Palma (Mallorca)

Lodě společnosti Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed nebo Acciona Trasmediterránea připlouvají do Palma (Mallorca) z následujících přístavů:

Palma de Mallorca
Mapa
Další alternativní plavby z Barcelona do Palma (Mallorca)
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Barcelona do Palma (Mallorca), bude vám cesta dlouhá 206 km mezi Barcelona a Palma (Mallorca) trvat nejméně 7 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Barcelona a Palma (Mallorca) méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci a Baleària). V současné době se mezi Barcelona a Palma (Mallorca) uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Barcelona a Palma (Mallorca) jezdí 4 trajektových společností: Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci a Baleària.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Před rezervací si porovnejte ceny Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Barcelona Palma (Mallorca), můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Barcelona a Palma (Mallorca) urazíte 206 km.

Ceny lodních lístků z Barcelona do Palma (Mallorca) se pohybují od 765 Kč za nejnižší cenu až po 4516 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2369 Kč.

První trajekt z Barcelona odjíždí ve 18:00 do Palma (Mallorca).

Poslední trajekt do Palma (Mallorca) obvykle vyplouvá z Barcelona ve 23:40.

Zažijte přejezd trajektem z Barcelona do Palma (Mallorca)

Pokud jedete trajektem poprvé, není snadné si představit, jak vypadá námořní přejezd z Barcelona do Palma (Mallorca). Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci nebo Trasmed, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Barcelona až po vylodění v Palma (Mallorca). Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Barcelona a Palma (Mallorca).

Nalodění v Barcelona

Než se vydáte na cestu trajektem z Barcelona do Palma (Mallorca), zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Čas příjezdu do přístavu Barcelona / Do trajektového terminálu Barcelona byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci nebo Baleària. Po uplynutí této doby již není vaše rezervace zaručena.
  • Odbavení na přejezd Barcelona - Palma (Mallorca) / V Barcelona předložte u pokladen společnosti Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed nebo Acciona Trasmediterránea na trajektovém terminálu Barcelona své doklady totožnosti (cestovní pas nebo občanský průkaz) a číslo rezervace. Při cestě autem je postup stejný, ale přímo z odbavovacích pruhů. Zůstanete sedět ve svém vozidle.
  • Nástup na trajekt do Palma (Mallorca) / V terminálu trajektů v Barcelona sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci nebo Baleària k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě trajektu mezi Barcelona a Palma (Mallorca)

Na lodi Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci nebo Baleària má každý svou vlastní filozofii cestování. Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Trajekt se blíží k Palma (Mallorca), vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Palma (Mallorca):

  • Trajekt vplouvá do přístavu Palma (Mallorca) / Přístup do garáže vám bude umožněn až po zakotvení lodi. Nemá smysl spěchat. Nejlepší je počkat na vnější palubě a sledovat manévrování trajektu do přístavu Palma (Mallorca).
  • Opusťte svou kajutu. / Pokud jste cestovali z Barcelona do Palma (Mallorca) v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Palma (Mallorca).
  • Opuštění lodi a prohlídka Palma (Mallorca) / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako pěší je to ještě rychlejší. V Palma (Mallorca) nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně opouštíte přístav a Palma (Mallorca) na vás čeká!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu