Doporučená trasa
Ibiza
Přímá cesta trajekt, lety do Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Viz ceny
Alternativní trasy
Ibiza
Cesta trajekt do Formentera
Formentera
Cesta trajekt do Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Ibiza do Palma (Mallorca) ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Ibiza do Palma (Mallorca)? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Ibiza do Palma (Mallorca) je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Ibiza do Palma (Mallorca) může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Ibiza do Palma (Mallorca) co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus nebo Acciona Trasmediterránea. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Ibiza Palma (Mallorca), která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Ibiza do Palma (Mallorca), jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Ibiza do Palma (Mallorca)

Přístav odjezdu
Ibiza
Španělsko
Baleárské ostrovy
Přístav příjezdu
Palma (Mallorca)
Španělsko
Baleárské ostrovy
Vzdálenost
128 km
Trajektové společnosti
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
2 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Ibiza Palma (Mallorca): ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Ibiza do Palma (Mallorca) se pohybují od 1333 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 7675 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Ibiza - Palma (Mallorca), je 3134 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Ibiza do Palma (Mallorca) je 3 hodin 11 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Palma (Mallorca) 4 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Palma (Mallorca) za 2 hodin 15 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Ibiza ve 02:45. Poslední loď do Palma (Mallorca) vyplouvá z přístavu Ibiza ve 20:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Ibiza do Palma (Mallorca).
3134 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Ibiza do Palma (Mallorca) (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1333 Kč - 7675 Kč
Průměrná doba přejezdu Ibiza Palma (Mallorca)
3 hodin 11 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Palma (Mallorca)
02:45
Čas odjezdu posledního trajektu do Palma (Mallorca)
20:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Palma (Mallorca)
06:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Palma (Mallorca)
22:15

Proč jet trajektem z Ibiza do Palma (Mallorca)?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Ibiza do Palma (Mallorca) může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Palma (Mallorca). Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Ibiza do Palma (Mallorca) je ideální způsob cestování.

Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Při nástupu na trajekt Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed v Ibizau si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Palma (Mallorca)u omezený pohyb. Mnoho lodí však poskytuje pěším cestujícím úschovnu zavazadel. Informujte se u společností Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. V Ibizau se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Palma (Mallorca)u plni energie.
Konečně si udělat čas na cestování
V naší společnosti musí jít všechno rychle. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed na trase dlouhé 128 km mezi Ibizaem a Palma (Mallorca)em bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná se vám přejezd Ibiza-Palma (Mallorca) bude zdát příliš krátký!

Které společnosti provozují přepravu mezi Ibiza a Palma (Mallorca)?

Pokud chcete cestovat mezi Ibiza a Palma (Mallorca) trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Acciona Trasmediterránea Ibiza Palma (Mallorca)
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ibiza-Palma (Mallorca) a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Ibiza a Palma (Mallorca). Acciona Trasmediterránea provozuje 8 přejezdů týdně do Palma (Mallorca) z Ibiza a doba jízdy je 2 hodin 20 min. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
2 hodin 20 min
8 přejezdů týdně
Grandi Navi Veloci Ibiza Palma (Mallorca)
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci je italská společnost a jeden z lídrů osobní dopravy ve Středomoří. Obsluhuje Itálii (Sicílii a Sardinii), Španělsko, Tunisko, Alžírsko, Francii a Maroko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ibiza-Palma (Mallorca) a rezervovat si jízdenku Grandi Navi Veloci mezi Ibiza a Palma (Mallorca). Více informací o společnosti Grandi Navi Veloci
Baleària Ibiza Palma (Mallorca)
Baleària
Baleària je trajektová společnost založená v roce 1997 se sídlem ve španělské Valencii. Nabízí plavby do několika destinací ve Španělsku, Francii a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ibiza-Palma (Mallorca) a rezervovat si jízdenku Baleària mezi Ibiza a Palma (Mallorca). Baleària provozuje 3 přejezdů denně do Palma (Mallorca) z Ibiza a doba jízdy je 2 hodin. Více informací o společnosti Baleària
2 hodin
3 přejezdů denně
Trasmed Ibiza Palma (Mallorca)
Trasmed
Společnost Trasmed provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Ibiza a Palma (Mallorca). Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ibiza-Palma (Mallorca) a rezervovat si jízdenku Trasmed mezi Ibiza a Palma (Mallorca). Více informací o společnosti Trasmed

Odkud vyplouvají trajekty v Ibiza? Kam připlouvají lodě v Palma (Mallorca)?

Přístav odjezdu v Ibiza

Trajekty Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed vyplouvají do Palma (Mallorca) z následujících přístavů v Ibiza:

Ibiza Eivissa
Mapa

Přístav příjezdu v Palma (Mallorca)

Lodě společnosti Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci nebo Acciona Trasmediterránea připlouvají do Palma (Mallorca) z následujících přístavů:

Palma de Mallorca
Mapa
Další alternativní plavby z Ibiza do Palma (Mallorca)
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Ibiza do Palma (Mallorca), bude vám cesta dlouhá 128 km mezi Ibiza a Palma (Mallorca) trvat nejméně 2 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Ibiza a Palma (Mallorca) méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària a Trasmed). V současné době se mezi Ibiza a Palma (Mallorca) uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi Ibiza a Palma (Mallorca) jezdí 4 trajektových společností: Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària a Trasmed.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Před rezervací si porovnejte ceny Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Ibiza Palma (Mallorca), můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Ibiza a Palma (Mallorca) urazíte 128 km.

Ceny lodních lístků z Ibiza do Palma (Mallorca) se pohybují od 1333 Kč za nejnižší cenu až po 7675 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3134 Kč.

První trajekt z Ibiza odjíždí ve 02:45 do Palma (Mallorca).

Poslední trajekt do Palma (Mallorca) obvykle vyplouvá z Ibiza ve 20:00.

Zažijte přejezd trajektem z Ibiza do Palma (Mallorca)

Není vždy snadné udělat si jasnou představu o tom, jak bude přejezd z Ibiza do Palma (Mallorca) vypadat, zejména pokud tento druh dopravy neznáte. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus nebo Acciona Trasmediterránea, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Ibiza až po vylodění v Palma (Mallorca). Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Ibiza a Palma (Mallorca).

Nalodění v Ibiza

Než se vydáte na cestu trajektem z Ibiza do Palma (Mallorca), zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Čas příjezdu do přístavu Ibiza / Do trajektového terminálu Ibiza byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed. Po uplynutí této doby již není vaše rezervace zaručena.
  • Odbavení na přejezd Ibiza - Palma (Mallorca) / V Ibiza předložte u pokladen společnosti Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci nebo Acciona Trasmediterránea na trajektovém terminálu Ibiza své doklady totožnosti (cestovní pas nebo občanský průkaz) a číslo rezervace. Pokud máte auto, můžete se odbavit z fronty vozidel.
  • Nástup na trajekt do Palma (Mallorca) / V terminálu trajektů v Ibiza sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Přejezd z Ibiza do Palma (Mallorca): na palubě lodi...

Na lodi Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed má každý svou vlastní filozofii cestování. Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Trajekt se blíží k Palma (Mallorca), vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Palma (Mallorca):

  • Trajekt vplouvá do přístavu Palma (Mallorca) / Přístup do garáže za účelem vyzvednutí vozidla vám posádka povolí až po zakotvení lodi. Nemá smysl spěchat. Místo toho si vychutnejte příjezd do přístavu v Palma (Mallorca) z paluby lodi.
  • Opusťte svou kajutu. / Pokud jste cestovali z Ibiza do Palma (Mallorca) v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Palma (Mallorca).
  • Opuštění lodi a prohlídka Palma (Mallorca) / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako pěší je to ještě rychlejší. V Palma (Mallorca) nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně opouštíte přístav a Palma (Mallorca) na vás čeká!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu