Ibiza
Přímá cesta trajekt do Formentera
Formentera
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Ibiza do Formentera ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Ibiza do Formentera? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Ibiza do Formentera je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Ibiza do Formentera může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Ibiza do Formentera co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines nebo Aquabus. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Ibiza Formentera, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària nebo Formentera Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Ibiza do Formentera, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Ibiza do Formentera

Přístav odjezdu
Ibiza
Španělsko
Baleárské ostrovy
Přístav příjezdu
Formentera
Španělsko
Baleárské ostrovy
Vzdálenost
24 km
Trajektové společnosti
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Ibiza Formentera: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Ibiza do Formentera se pohybují od 518 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1950 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Ibiza - Formentera, je 987 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Ibiza do Formentera je 36 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Formentera 58 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Formentera za 25 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Ibiza ve 06:30. Poslední loď do Formentera vyplouvá z přístavu Ibiza ve 17:31.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Ibiza do Formentera.
987 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Ibiza do Formentera (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
518 Kč - 1950 Kč
Průměrná doba přejezdu Ibiza Formentera
36 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Formentera
06:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Formentera
17:31
Čas příjezdu prvního trajektu do Formentera
07:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Formentera
18:00

Proč jet trajektem z Ibiza do Formentera?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Ibiza do Formentera může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Formentera. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Ibiza do Formentera je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že k cestě do Formenterau nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Ibiza-Formentera na trajektu Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus nebo Mediterranea Pitiusa máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Ibiza-Formentera v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. Najdete ho při vystupování po příjezdu do Formenterau.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Cesta trajektem Ibiza Formentera je přesným opakem. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària nebo Formentera Lines, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Formenterau již odpočatí.

Které společnosti provozují přepravu mezi Ibiza a Formentera?

Pokud chcete cestovat mezi Ibiza a Formentera trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària nebo Formentera Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Mediterranea Pitiusa Ibiza Formentera
Mediterranea Pitiusa
Společnost Mediterranea Pitiusa provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Ibiza a Formentera. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ibiza-Formentera a rezervovat si jízdenku Mediterranea Pitiusa mezi Ibiza a Formentera. Více informací o společnosti Mediterranea Pitiusa
Aquabus Ibiza Formentera
Aquabus
Společnost Aquabus provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Ibiza a Formentera. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ibiza-Formentera a rezervovat si jízdenku Aquabus mezi Ibiza a Formentera. Více informací o společnosti Aquabus
Trasmapi Ibiza Formentera
Trasmapi
Společnost Trasmapi provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Ibiza a Formentera. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ibiza-Formentera a rezervovat si jízdenku Trasmapi mezi Ibiza a Formentera. Více informací o společnosti Trasmapi
Baleària Ibiza Formentera
Baleària
Baleària je trajektová společnost založená v roce 1997 se sídlem ve španělské Valencii. Nabízí plavby do několika destinací ve Španělsku, Francii a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ibiza-Formentera a rezervovat si jízdenku Baleària mezi Ibiza a Formentera. Více informací o společnosti Baleària
Formentera Lines Ibiza Formentera
Formentera Lines
Společnost Formentera Lines provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Ibiza a Formentera. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ibiza-Formentera a rezervovat si jízdenku Formentera Lines mezi Ibiza a Formentera. Více informací o společnosti Formentera Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Ibiza? Kam připlouvají lodě v Formentera?

Přístav odjezdu v Ibiza

Trajekty Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària nebo Formentera Lines vyplouvají do Formentera z následujících přístavů v Ibiza:

Ibiza Eivissa
Mapa

Přístav příjezdu v Formentera

Lodě společnosti Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus nebo Mediterranea Pitiusa připlouvají do Formentera z následujících přístavů:

Formentera La Savina
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Ibiza a Formentera jezdí 5 trajektových společností: Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària a Formentera Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Před rezervací si porovnejte ceny Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Ibiza Formentera, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Ibiza a Formentera urazíte 24 km.

Ceny lodních lístků z Ibiza do Formentera se pohybují od 518 Kč za nejnižší cenu až po 1950 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 987 Kč.

První trajekt z Ibiza odjíždí ve 06:30 do Formentera.

Poslední trajekt do Formentera obvykle vyplouvá z Ibiza ve 17:31.

Zažijte přejezd trajektem z Ibiza do Formentera

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Ibiza a Formentera. Abychom vám pomohli lépe se vžít do zážitků z plavby Ibiza Formentera na palubě Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines nebo Aquabus, vysledovali jsme jednotlivé fáze cesty od nalodění v Ibiza až po vylodění v Formentera. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Ibiza a Formentera.

Odjezd trajektem z Ibiza

Před zahájením cesty trajektem Ibiza Formentera je třeba provést několik kroků:

  • Prezentace v přístavu Ibiza / Do trajektového terminálu Ibiza byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària nebo Formentera Lines. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Ibiza - Formentera / Jděte k přepážce společnosti Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus nebo Mediterranea Pitiusa na trajektovém terminálu Ibiza a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na loď do Formentera / V terminálu trajektů v Ibiza sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Ve vašem vozidle bude personál Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària nebo Formentera Lines pokračovat v nástupu na palubu po jednotlivých řádcích. Trpělivě vyčkejte, až na vás přijde řada.

Na palubě lodi mezi Ibiza a Formentera

Během plavby může každý využít služeb na lodi Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària nebo Formentera Lines podle svého přání. Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Formentera je na dohled, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Formentera:

  • Blíží se k přístavu Formentera / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Nemá smysl spěchat. Nejlepší je počkat na vnější palubě a sledovat manévrování trajektu do přístavu Formentera.
  • Pokud jste v kajutě. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Formentera Harbour.
  • Opuštění lodi a prohlídka Formentera / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. Celníci v Formentera přístavu vás mohou podrobit kontrole. Konečně váš pobyt v Formentera začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu