Doporučená trasa
Formentera
Přímá cesta trajekt do Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Viz ceny
Alternativní trasy
Formentera
Cesta trajekt do Ibiza
Ibiza
Cesta trajekt, lety do Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Formentera do Palma (Mallorca) ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Formentera do Palma (Mallorca)? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Formentera do Palma (Mallorca) je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Formentera do Palma (Mallorca) může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Formentera do Palma (Mallorca) co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi nebo Mediterranea Pitiusa. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Formentera Palma (Mallorca), která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Baleària nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Formentera do Palma (Mallorca), jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Formentera do Palma (Mallorca)

Přístav odjezdu
Formentera
Španělsko
Baleárské ostrovy
Přístav příjezdu
Palma (Mallorca)
Španělsko
Baleárské ostrovy
Vzdálenost
142 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Formentera a Palma (Mallorca)?

Pokud chcete cestovat mezi Formentera a Palma (Mallorca) trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Baleària, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Baleària Formentera Palma (Mallorca)
Baleària
Baleària je trajektová společnost založená v roce 1997 se sídlem ve španělské Valencii. Nabízí plavby do několika destinací ve Španělsku, Francii a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Formentera-Palma (Mallorca) a rezervovat si jízdenku Baleària mezi Formentera a Palma (Mallorca). Více informací o společnosti Baleària

Odkud vyplouvají trajekty v Formentera? Kam připlouvají lodě v Palma (Mallorca)?

Přístav odjezdu v Formentera

Trajekty Baleària vyplouvají do Palma (Mallorca) z následujících přístavů v Formentera:

Formentera La Savina
Mapa

Přístav příjezdu v Palma (Mallorca)

Lodě společnosti Baleària připlouvají do Palma (Mallorca) z následujících přístavů:

Palma de Mallorca
Mapa
Další alternativní plavby z Formentera do Palma (Mallorca)
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Formentera a Palma (Mallorca) jezdí 1 trajektových společností: Baleària.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu