Cestování trajektem z Agios Kyrikos do Dodekané

Cestování trajektem z Agios Kyrikos do Dodekané je skvělou volbou! Trajekty Agios Kyrikos Dodekané provozuje 2 lodních společností (Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways), které obsluhují přístavy Symi, Nisyros, Kastelorizo, Tilos, Leipsoi, Patmos a Kalymnos.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Agios Kyrikos Dodekané, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Dodekanisos Seaways a Hellenic Seaways.

Nejrychlejší přejezd trvá 55 min (Agios Kyrikos - Patmos) na vzdálenost 41 km a nejdelší 5 hodin 50 min (Agios Kyrikos - Kos) na vzdálenost 119 km.

Trajekt Agios Kyrikos Dodekané v číslech

Země
Řecko
Počet přejezdů
3 přejezdů denně
Počet přístavů
11
Počet trajektových spojení
10
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Agios Kyrikos Dodekané

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Agios Kyrikos Dodekané. Porovnejte nabídky Dodekanisos Seaways a Hellenic Seaways a rezervujte si trajektovou jízdenku Agios Kyrikos Dodekané.

Všechny trasy trajektů Agios Kyrikos Dodekané

Hledáte trajekt z Agios Kyrikos do Dodekané? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Agios Kyrikos a Dodekané. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Hellenic Seaways nebo Dodekanisos Seaways nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Agios Kyrikos, Rhodos, Kos, Leros, Kalymnos nebo Patmos použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Agios Kyrikos Dodekané, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 10 trajektových tras mezi Agios Kyrikos a Dodekané!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Agios Kyrikos Dodekané - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Agios Kyrikos do Dodekané

Dodekané: Příjezd trajektem z Agios Kyrikos a objevování regionu

Především je důležité vědět, že na Dodekanéských ostrovech funguje několik trajektových společností. Mezi nejznámější patří Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways a Anek Lines. Ceny si můžete porovnat na Vivanoda a poté si je rezervovat online.

Hlavními dodekanéskými přístavy jsou Rhodos, Kos a Kalymnos, které mají spojení s mnoha ostrovy v regionu. Mezi některými ostrovy existují také přímá spojení, což se může hodit, pokud chcete prozkoumat několik ostrovů najednou.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None