Doporučená trasa
Ajaccio
Přímá cesta trajekt do Porto Torres
Porto Torres
Viz ceny
Alternativní trasy
Ajaccio
Cesta lety, trajekt do Nice
Nice
Cesta trajekt do Porto Torres
Porto Torres
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Ajaccio do Porto Torres ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Ajaccio do Porto Torres? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Ajaccio do Porto Torres je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Ajaccio do Porto Torres může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Ajaccio do Porto Torres co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Ajaccio Porto Torres, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Ajaccio do Porto Torres, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Ajaccio do Porto Torres

Přístav odjezdu
Ajaccio
Francie
Korsika
Přístav příjezdu
Porto Torres
Itálie
Sardinie
Vzdálenost
124 km
Trajektové společnosti
Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Ajaccio do Porto Torres?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Ajaccio do Porto Torres může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Porto Torres. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Ajaccio do Porto Torres je ideální způsob cestování.

Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Při nástupu na trajekt Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea v Ajacciou si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Porto Torresu. Vyplatí se však zeptat se personálu Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea, zda má loď k dispozici úschovnu zavazadel, kde si můžete svá zavazadla ponechat až do příjezdu do Porto Torresu.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Cesta trajektem Ajaccio Porto Torres je pravým opakem! Na palubě, v závislosti na provozované lodi Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Do Porto Torresu dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Ajacciou do Porto Torresu rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.

Které společnosti provozují přepravu mezi Ajaccio a Porto Torres?

Pokud chcete cestovat mezi Ajaccio a Porto Torres trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Corsica Ferries Ajaccio Porto Torres
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francouzsko-italská trajektová společnost obsluhující Korsiku a Sardinii z pevninské Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ajaccio-Porto Torres a rezervovat si jízdenku Corsica Ferries mezi Ajaccio a Porto Torres. Více informací o společnosti Corsica Ferries
Moby Lines Ajaccio Porto Torres
Moby Lines
Moby Lines je italská trajektová společnost, která obsluhuje Sardinii a Korsiku z Itálie již od roku 1959. Jak si mohu rezervovat přejezd Moby Lines Ajaccio Porto Torres? Pomocí Vivanody a jejího vyhledávače pro více druhů přepravy! Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ajaccio-Porto Torres a rezervovat si jízdenku Moby Lines mezi Ajaccio a Porto Torres. Více informací o společnosti Moby Lines
Corsica Linea Ajaccio Porto Torres
Corsica Linea
Corsica Linea je velmi mladá společnost, která vznikla rozpuštěním společnosti SNCM a sídlí v přístavu Marseille. Obsluhuje Korsiku, Tunisko a Alžírsko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ajaccio-Porto Torres a rezervovat si jízdenku Corsica Linea mezi Ajaccio a Porto Torres. Více informací o společnosti Corsica Linea

Odkud vyplouvají trajekty v Ajaccio? Kam připlouvají lodě v Porto Torres?

Přístav odjezdu v Ajaccio

Trajekty Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea vyplouvají do Porto Torres z následujících přístavů v Ajaccio:

Ajaccio - Gare Maritime
Mapa

Přístav příjezdu v Porto Torres

Lodě společnosti Corsica Linea, Moby Lines nebo Corsica Ferries připlouvají do Porto Torres z následujících přístavů:

Porto Torres
Mapa
Další alternativní plavby z Ajaccio do Porto Torres
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Ajaccio a Porto Torres jezdí 3 trajektových společností: Corsica Ferries, Moby Lines a Corsica Linea.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea.

Před rezervací si porovnejte ceny Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Ajaccio Porto Torres, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Ajaccio a Porto Torres urazíte 124 km.

Zažijte přejezd trajektem z Ajaccio do Porto Torres

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Ajaccio a Porto Torres. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Ajaccio až po vylodění v Porto Torres, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností Corsica Ferries, Moby Lines a Corsica Linea. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Ajaccio a Porto Torres.

Nalodění v Ajaccio

Před zahájením cesty trajektem Ajaccio Porto Torres je třeba provést několik kroků:

  • Čas prezentace v přístavu Ajaccio / Do přístavu Ajaccio byste měli dorazit s dostatečným předstihem. Ověřte si to prosím u společnosti Corsica Linea, Moby Lines nebo Corsica Ferries. Po uplynutí této doby je společnost oprávněna odmítnout váš nástup na palubu.
  • Odbavení na přejezd Ajaccio - Porto Torres / Jděte k přepážce společnosti Corsica Linea, Moby Lines nebo Corsica Ferries na trajektovém terminálu Ajaccio a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Porto Torres / V terminálu trajektů v Ajaccio sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Život na palubě trajektu mezi Ajaccio a Porto Torres

Během plavby může každý využít služeb na lodi Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea podle svého přání. Někdo bude chtít odpočívat v některém z lehátek, jiný bude chtít využít všechny služby nabízené na palubě nebo si prostě jen užívat výhled na moře z paluby lodi.

Vylodění z trajektu v Porto Torres

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Porto Torres:

  • Blíží se k přístavu Porto Torres / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Není třeba spěchat. Místo toho si vychutnejte příjezd do přístavu v Porto Torres z paluby lodi.
  • Pokud jste v kajutě. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Porto Torres Harbour.
  • Opuštění lodi a prohlídka Porto Torres / Vyjet z lodní garáže je poměrně rychlé. Pěší cestující se dostanou z lodi ještě rychleji. V Porto Torres nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně váš pobyt v Porto Torres začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu