Alcudia
Přímá cesta trajekt do Ciutadella de Menorca
Ciutadella de Menorca
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Alcudia do Ciutadella de Menorca ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Alcudia do Ciutadella de Menorca? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Alcudia do Ciutadella de Menorca je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Alcudia do Ciutadella de Menorca může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Alcudia do Ciutadella de Menorca co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines nebo Trasmed. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Alcudia Ciutadella de Menorca, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària nebo Corsica Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Alcudia do Ciutadella de Menorca, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Alcudia do Ciutadella de Menorca

Přístav odjezdu
Alcudia
Španělsko
Baleárské ostrovy
Přístav příjezdu
Ciutadella de Menorca
Španělsko
Baleárské ostrovy
Vzdálenost
62 km
Trajektové společnosti
Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed
Četnost přejezdů
6 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 10 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Alcudia Ciutadella de Menorca: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Alcudia do Ciutadella de Menorca se pohybují od 1580 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 7034 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Alcudia - Ciutadella de Menorca, je 3431 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Alcudia do Ciutadella de Menorca je 1 hodin 24 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Ciutadella de Menorca 2 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Ciutadella de Menorca za 1 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Alcudia ve 04:30. Poslední loď do Ciutadella de Menorca vyplouvá z přístavu Alcudia ve 18:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Alcudia do Ciutadella de Menorca.
3431 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Alcudia do Ciutadella de Menorca (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1580 Kč - 7034 Kč
Průměrná doba přejezdu Alcudia Ciutadella de Menorca
1 hodin 24 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Ciutadella de Menorca
04:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Ciutadella de Menorca
18:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Ciutadella de Menorca
06:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Ciutadella de Menorca
19:45

Proč jet trajektem z Alcudia do Ciutadella de Menorca?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Alcudia do Ciutadella de Menorca může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Ciutadella de Menorca. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Alcudia do Ciutadella de Menorca je ideální způsob cestování.

Nespěchat se stává potěšením
V naší společnosti musí jít všechno rychle. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària nebo Corsica Ferries na trase dlouhé 62 km mezi Alcudiaem a Ciutadella de Menorcaem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná se vám přejezd Alcudia-Ciutadella de Menorca bude zdát příliš krátký!
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Z přístavu Alcudia do Ciutadella de Menorcau budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Alcudiau do Ciutadella de Menorcau. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak, na trase Alcudia-Ciutadella de Menorca na palubě trajektu Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària nebo Corsica Ferries budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Úplně jiný zážitek než z letu!

Které společnosti provozují přepravu mezi Alcudia a Ciutadella de Menorca?

Pokud chcete cestovat mezi Alcudia a Ciutadella de Menorca trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària nebo Corsica Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Acciona Trasmediterránea Alcudia Ciutadella de Menorca
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Alcudia-Ciutadella de Menorca a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Alcudia a Ciutadella de Menorca. Acciona Trasmediterránea provozuje 12 přejezdů týdně do Ciutadella de Menorca z Alcudia a doba jízdy je 1 hodin 50 min. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
1 hodin 50 min
12 přejezdů týdně
Trasmed Alcudia Ciutadella de Menorca
Trasmed
Společnost Trasmed provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Alcudia a Ciutadella de Menorca. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Alcudia-Ciutadella de Menorca a rezervovat si jízdenku Trasmed mezi Alcudia a Ciutadella de Menorca. Více informací o společnosti Trasmed
Menorca Lines Alcudia Ciutadella de Menorca
Menorca Lines
Společnost Menorca Lines provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Alcudia a Ciutadella de Menorca. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Alcudia-Ciutadella de Menorca a rezervovat si jízdenku Menorca Lines mezi Alcudia a Ciutadella de Menorca. Více informací o společnosti Menorca Lines
Iscomar Alcudia Ciutadella de Menorca
Iscomar
Společnost Iscomar provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Alcudia a Ciutadella de Menorca. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Alcudia-Ciutadella de Menorca a rezervovat si jízdenku Iscomar mezi Alcudia a Ciutadella de Menorca. Více informací o společnosti Iscomar
Baleària Alcudia Ciutadella de Menorca
Baleària
Baleària je trajektová společnost založená v roce 1997 se sídlem ve španělské Valencii. Nabízí plavby do několika destinací ve Španělsku, Francii a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Alcudia-Ciutadella de Menorca a rezervovat si jízdenku Baleària mezi Alcudia a Ciutadella de Menorca. Baleària provozuje 4 přejezdů denně do Ciutadella de Menorca z Alcudia a doba jízdy je 1 hodin 10 min. Více informací o společnosti Baleària
1 hodin 10 min
4 přejezdů denně
Corsica Ferries Alcudia Ciutadella de Menorca
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francouzsko-italská trajektová společnost obsluhující Korsiku a Sardinii z pevninské Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Alcudia-Ciutadella de Menorca a rezervovat si jízdenku Corsica Ferries mezi Alcudia a Ciutadella de Menorca. Více informací o společnosti Corsica Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Alcudia? Kam připlouvají lodě v Ciutadella de Menorca?

Přístav odjezdu v Alcudia

Trajekty Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària nebo Corsica Ferries vyplouvají do Ciutadella de Menorca z následujících přístavů v Alcudia:

La Alcudia
Mapa

Přístav příjezdu v Ciutadella de Menorca

Lodě společnosti Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed nebo Acciona Trasmediterránea připlouvají do Ciutadella de Menorca z následujících přístavů:

Ciutadella
Mapa
Ciutadella
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Alcudia do Ciutadella de Menorca, bude vám cesta dlouhá 62 km mezi Alcudia a Ciutadella de Menorca trvat nejméně 1 hodin 10 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Alcudia a Ciutadella de Menorca méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària a Corsica Ferries). V současné době se mezi Alcudia a Ciutadella de Menorca uskuteční 6 přejezdů denně.

Mezi Alcudia a Ciutadella de Menorca jezdí 6 trajektových společností: Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària a Corsica Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed.

Před rezervací si porovnejte ceny Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Alcudia Ciutadella de Menorca, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Alcudia a Ciutadella de Menorca urazíte 62 km.

Ceny lodních lístků z Alcudia do Ciutadella de Menorca se pohybují od 1580 Kč za nejnižší cenu až po 7034 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3431 Kč.

První trajekt z Alcudia odjíždí ve 04:30 do Ciutadella de Menorca.

Poslední trajekt do Ciutadella de Menorca obvykle vyplouvá z Alcudia ve 18:30.

Jak vypadá přejezd trajektem z Alcudia do Ciutadella de Menorca?

Není vždy snadné udělat si jasnou představu o tom, jak bude přejezd z Alcudia do Ciutadella de Menorca vypadat, zejména pokud tento druh dopravy neznáte. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines nebo Trasmed, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Alcudia až po vylodění v Ciutadella de Menorca. Najdete zde také praktické informace o Alcudia a Ciutadella de Menorca.

Nalodění v Alcudia

Než se vydáte na cestu trajektem z Alcudia do Ciutadella de Menorca, zde je několik kroků, které je třeba učinit před nástupem na loď:

  • Čas příjezdu do přístavu Alcudia / Na příjezd do přístaviště trajektů v Alcudia si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària nebo Corsica Ferries) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby již není vaše rezervace zaručena.
  • Odbavení na plavbu Alcudia - Ciutadella de Menorca / Jděte k přepážce společnosti Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed nebo Acciona Trasmediterránea na trajektovém terminálu Alcudia a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud máte auto, můžete se odbavit z fronty vozidel.
  • Nástup na trajekt do Ciutadella de Menorca / V terminálu trajektů v Alcudia sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària nebo Corsica Ferries k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě trajektu mezi Alcudia a Ciutadella de Menorca

Na lodi Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària nebo Corsica Ferries má každý svou vlastní filozofii cestování. Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Trajekt se blíží k Ciutadella de Menorca, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Ciutadella de Menorca:

  • Blíží se k přístavu Ciutadella de Menorca / Do garáže se budete moci dostat až na výzvu posádky. Nemá smysl spěchat. Pokud chcete počkat, doporučujeme sledovat vplutí do přístavu Ciutadella de Menorca z vnější paluby.
  • Opusťte svou kajutu. / Pokud jste cestovali z Alcudia do Ciutadella de Menorca v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Ciutadella de Menorca.
  • Opuštění lodi a prohlídka Ciutadella de Menorca / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Jako pěší je to ještě rychlejší. V Ciutadella de Menorca pravděpodobně projdete celní kontrolou. Konečně váš pobyt v Ciutadella de Menorca začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu