Doporučená trasa
Alcudia
Přímá cesta trajekt do Mahon
Mahon
Viz ceny
Alternativní trasy
Alcudia
Cesta trajekt do Barcelona
Barcelona
Cesta trajekt do Mahon
Mahon
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Alcudia do Mahon ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Alcudia do Mahon? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Alcudia do Mahon je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Alcudia do Mahon může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Alcudia do Mahon co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci nebo Trasmed. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Alcudia Mahon, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Acciona Trasmediterránea, Baleària nebo Trasmed nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Alcudia do Mahon, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Alcudia do Mahon

Přístav odjezdu
Alcudia
Španělsko
Baleárské ostrovy
Přístav příjezdu
Mahon
Španělsko
Baleárské ostrovy
Vzdálenost
100 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Alcudia do Mahon?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Alcudia do Mahon může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Mahon. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Alcudia do Mahon je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Alcudia Mahon, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Acciona Trasmediterránea, Baleària nebo Trasmed, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Alcudiau do Mahonu. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak, na trase Alcudia-Mahon na palubě trajektu Acciona Trasmediterránea, Baleària nebo Trasmed budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Úplně jiný zážitek než z letu!
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Alcudia-Mahon vstupte do vnějších prostor lodi Acciona Trasmediterránea, Baleària nebo Trasmed a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Mahonu plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Alcudia a Mahon?

Pokud chcete cestovat mezi Alcudia a Mahon trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Acciona Trasmediterránea, Baleària nebo Trasmed, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Acciona Trasmediterránea Alcudia Mahon
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Alcudia-Mahon a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Alcudia a Mahon. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
Baleària Alcudia Mahon
Baleària
Baleària je trajektová společnost založená v roce 1997 se sídlem ve španělské Valencii. Nabízí plavby do několika destinací ve Španělsku, Francii a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Alcudia-Mahon a rezervovat si jízdenku Baleària mezi Alcudia a Mahon. Více informací o společnosti Baleària
Trasmed Alcudia Mahon
Trasmed
Společnost Trasmed provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Alcudia a Mahon. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Alcudia-Mahon a rezervovat si jízdenku Trasmed mezi Alcudia a Mahon. Více informací o společnosti Trasmed

Odkud vyplouvají trajekty v Alcudia? Kam připlouvají lodě v Mahon?

Přístav odjezdu v Alcudia

Trajekty Acciona Trasmediterránea, Baleària nebo Trasmed vyplouvají do Mahon z následujících přístavů v Alcudia:

La Alcudia
Mapa

Přístav příjezdu v Mahon

Lodě společnosti Trasmed, Baleària nebo Acciona Trasmediterránea připlouvají do Mahon z následujících přístavů:

Mahon
Mapa
Další alternativní plavby z Alcudia do Mahon
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Alcudia a Mahon jezdí 3 trajektových společností: Acciona Trasmediterránea, Baleària a Trasmed.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Před rezervací si porovnejte ceny Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Alcudia Mahon, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Alcudia a Mahon urazíte 100 km.

Zažijte přejezd trajektem z Alcudia do Mahon

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Alcudia a Mahon. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci nebo Trasmed, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Alcudia až po vylodění v Mahon. Najdete zde také praktické informace o Alcudia a Mahon.

Nalodění v Alcudia

Než se vydáte na cestu trajektem z Alcudia do Mahon, zde je několik kroků, které je třeba učinit před nástupem na loď:

  • Čas příjezdu do přístavu Alcudia / Na příjezd do přístaviště trajektů v Alcudia si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti Acciona Trasmediterránea, Baleària nebo Trasmed) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby již není vaše rezervace zaručena.
  • Odbavení na plavbu Alcudia - Mahon / Jděte k přepážce společnosti Trasmed, Baleària nebo Acciona Trasmediterránea na trajektovém terminálu Alcudia a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Mahon / V terminálu trajektů Alcudia jsou vysílány informační zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Acciona Trasmediterránea, Baleària nebo Trasmed k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě trajektu mezi Alcudia a Mahon

Na lodi Acciona Trasmediterránea, Baleària nebo Trasmed má každý svou vlastní filozofii cestování. Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Trajekt se blíží k Mahon, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Mahon:

  • Blíží se k přístavu Mahon / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Nemá smysl spěchat. Mezitím vám doporučujeme vychutnat si příjezd do Mahon z venkovní paluby.
  • Opusťte svou kajutu. / Pokud jste cestovali z Alcudia do Mahon v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Mahon.
  • Opuštění lodi a prohlídka Mahon / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Jako pěší je to ještě rychlejší. V Mahon pravděpodobně projdete celní kontrolou. Konečně váš pobyt v Mahon začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu