Cestování trajektem z Algeciras do Maroko

Cestování trajektem z Algeciras do Maroko je skvělou volbou! Trajekty Algeciras Maroko provozuje 6 lodních společností (Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping nebo AML), které obsluhují přístavy Tanger a Algeciras.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Algeciras Maroko, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping a AML.

S celkovou frekvencí více než 32 přejezdů denně, v závislosti na ročním období, máte spoustu možností pro plánování vaší cesty lodí Algeciras Maroko.

Nejrychlejší přejezd trvá 1 hodin 30 min (Algeciras - Tanger) na vzdálenost 51 km a nejdelší 1 hodin 30 min (Algeciras - Tanger) na vzdálenost 51 km.

Trajekt Algeciras Maroko v číslech

Země
Španělsko
Maroko
Počet přejezdů
32 přejezdů denně
Počet přístavů
2
Počet trajektových spojení
1
Počet trajektových společností
6
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Algeciras Maroko

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Algeciras Maroko. Porovnejte nabídky Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping a AML a rezervujte si trajektovou jízdenku Algeciras Maroko.

Všechny trasy trajektů Algeciras Maroko

Hledáte trajekt z Algeciras do Maroko? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Algeciras a Maroko. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností AML, Inter Shipping, FRS Iberia, Naviera Armas, Baleària nebo Acciona Trasmediterránea nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Algeciras nebo Tanger použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Algeciras Maroko, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping nebo AML. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 1 trajektových tras mezi Algeciras a Maroko!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Algeciras Maroko - Levné jízdenky

Průvodce cestou trajektem z Algeciras do Maroko

Maroko: Cesta trajektem a objevování země

Španělský přístav Algeciras je jedním z hlavních výchozích míst pro trajekty do Maroka, odkud jezdí spoje do přístavů Tanger a Ceuta. Je snadno dostupný z města Malaga, které má mezinárodní letiště. Případně můžete využít trajekt z přístavu Tarifa, který je od Algecirasu vzdálen přibližně 20 km. Toto město je známé svými bílými písečnými plážemi a místy pro kitesurfing.

Francouzský přístav Sète nabízí také pravidelné spojení do Maroka, včetně Tangeru a Nadoru. Přístav se nachází na jihu Francie, asi 30 km od Montpellier, a je snadno dostupný autem nebo vlakem.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None