Alicudi
Přímá cesta trajekt do Rinella
Rinella
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Alicudi do Rinella ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Alicudi do Rinella? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Alicudi do Rinella je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Alicudi do Rinella může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Alicudi do Rinella co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Alicudi Rinella, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Alicudi do Rinella, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Alicudi do Rinella

Přístav odjezdu
Alicudi
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Rinella
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
42 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
55 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Alicudi Rinella: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Alicudi do Rinella se pohybují od 346 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2320 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Alicudi - Rinella, je 963 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Alicudi do Rinella je 1 hodin 27 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Rinella 1 hodin 50 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Rinella za 55 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Alicudi ve 06:20. Poslední loď do Rinella vyplouvá z přístavu Alicudi ve 16:25.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Alicudi do Rinella.
963 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Alicudi do Rinella (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
346 Kč - 2320 Kč
Průměrná doba přejezdu Alicudi Rinella
1 hodin 27 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Rinella
06:20
Čas odjezdu posledního trajektu do Rinella
16:25
Čas příjezdu prvního trajektu do Rinella
07:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Rinella
17:20

Proč jet trajektem z Alicudi do Rinella?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Alicudi do Rinella může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Rinella. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Alicudi do Rinella je ideální způsob cestování.

Konečně si udělat čas na cestování
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Liberty Lines nebo Siremar na trase dlouhé 42 km mezi Alicudiem a Rinellaem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Není vyloučeno, že budete mít pocit, že jste do Rinellau dorazili příliš rychle, protože zážitek je to tak příjemný!
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Alicudi Rinella, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Liberty Lines nebo Siremar, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Alicudiu do Rinellau s rodinou, než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Alicudi, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Rinellau čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Alicudiem a Rinellaem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Alicudi a Rinella?

Pokud chcete cestovat mezi Alicudi a Rinella trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Alicudi Rinella
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Alicudi-Rinella a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Alicudi a Rinella. Liberty Lines provozuje 4 přejezdů denně do Rinella z Alicudi a doba jízdy je 55 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
55 min
4 přejezdů denně
Siremar Alicudi Rinella
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Alicudi-Rinella a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Alicudi a Rinella. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Alicudi? Kam připlouvají lodě v Rinella?

Přístav odjezdu v Alicudi

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Rinella z následujících přístavů v Alicudi:

Alicudi
Mapa

Přístav příjezdu v Rinella

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Rinella z následujících přístavů:

Rinella
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Alicudi do Rinella, bude vám cesta dlouhá 42 km mezi Alicudi a Rinella trvat nejméně 55 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Alicudi a Rinella méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Alicudi a Rinella uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi Alicudi a Rinella jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Alicudi a Rinella urazíte 42 km.

Ceny lodních lístků z Alicudi do Rinella se pohybují od 346 Kč za nejnižší cenu až po 2320 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 963 Kč.

První trajekt z Alicudi odjíždí ve 06:20 do Rinella.

Poslední trajekt do Rinella obvykle vyplouvá z Alicudi ve 16:25.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu