Doporučená trasa
Almeria
Přímá cesta trajekt do Melilla
Melilla
Viz ceny
Alternativní trasy
Almeria
Cesta trajekt do Nador
Nador
Cesta trajekt do Motril
Motril
Cesta trajekt do Melilla
Melilla
Viz ceny
Almeria
Cesta vlak, spolujízda do Granada
Granada
Cesta autobus do Motril
Motril
Cesta trajekt do Melilla
Melilla
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Almeria do Melilla ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Almeria do Melilla? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Almeria do Melilla je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Almeria do Melilla může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Almeria do Melilla co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci nebo FRS Iberia. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Almeria Melilla, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Baleària nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Almeria do Melilla, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Almeria do Melilla

Přístav odjezdu
Almeria
Španělsko
Andalusie
Přístav příjezdu
Melilla
Španělsko
Vzdálenost
177 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia
Četnost přejezdů
11 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
4 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Almeria Melilla: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Almeria do Melilla se pohybují od 1111 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 5084 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Almeria - Melilla, je 3011 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Almeria do Melilla je 7 hodin 6 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Melilla 8 hodin 1 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Melilla za 6 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Almeria ve 01:00. Poslední loď do Melilla vyplouvá z přístavu Almeria ve 23:59.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Almeria do Melilla.
3011 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Almeria do Melilla (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1111 Kč - 5084 Kč
Průměrná doba přejezdu Almeria Melilla
7 hodin 6 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Melilla
01:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Melilla
23:59
Čas příjezdu prvního trajektu do Melilla
06:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Melilla
22:00

Proč jet trajektem z Almeria do Melilla?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Almeria do Melilla může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Melilla. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Almeria do Melilla je ideální způsob cestování.

Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Při nástupu na trajekt Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Baleària v Almeriau si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Melillau omezený pohyb. Vyplatí se však zeptat se personálu Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Baleària, zda má loď k dispozici úschovnu zavazadel, kde si můžete svá zavazadla ponechat až do příjezdu do Melillau.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že k cestě do Melillau nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Almeria-Melilla na trajektu Baleària, Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Služby a míra svobody během letu jsou radikálně odlišné!
Konečně si udělat čas na cestování
Je známo, že žijeme ve společnosti, kde všechno musí jít rychle, rychleji a rychleji. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Baleària na trase dlouhé 177 km mezi Almeriaem a Melillaem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Není vyloučeno, že budete mít pocit, že jste do Melillau dorazili příliš rychle, protože zážitek je to tak příjemný!

Které společnosti provozují přepravu mezi Almeria a Melilla?

Pokud chcete cestovat mezi Almeria a Melilla trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Baleària, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Acciona Trasmediterránea Almeria Melilla
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Almeria-Melilla a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Almeria a Melilla. Acciona Trasmediterránea provozuje 9 přejezdů týdně do Melilla z Almeria a doba jízdy je 4 hodin 20 min. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
4 hodin 20 min
9 přejezdů týdně
Naviera Armas Almeria Melilla
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Almeria-Melilla a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Almeria a Melilla. Více informací o společnosti Naviera Armas
Baleària Almeria Melilla
Baleària
Baleària je trajektová společnost založená v roce 1997 se sídlem ve španělské Valencii. Nabízí plavby do několika destinací ve Španělsku, Francii a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Almeria-Melilla a rezervovat si jízdenku Baleària mezi Almeria a Melilla. Baleària provozuje 2 přejezdů týdně do Melilla z Almeria a doba jízdy je 5 hodin. Více informací o společnosti Baleària
5 hodin
2 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Almeria? Kam připlouvají lodě v Melilla?

Přístav odjezdu v Almeria

Trajekty Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Baleària vyplouvají do Melilla z následujících přístavů v Almeria:

Almeria
Mapa

Přístav příjezdu v Melilla

Lodě společnosti Baleària, Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea připlouvají do Melilla z následujících přístavů:

Melilla
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Almeria do Melilla, bude vám cesta dlouhá 177 km mezi Almeria a Melilla trvat nejméně 4 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Almeria a Melilla méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas a Baleària). V současné době se mezi Almeria a Melilla uskuteční 11 přejezdů týdně.

Mezi Almeria a Melilla jezdí 3 trajektových společností: Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas a Baleària.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia.

Před rezervací si porovnejte ceny Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Almeria Melilla, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Almeria a Melilla urazíte 177 km.

Ceny lodních lístků z Almeria do Melilla se pohybují od 1111 Kč za nejnižší cenu až po 5084 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3011 Kč.

První trajekt z Almeria odjíždí ve 01:00 do Melilla.

Poslední trajekt do Melilla obvykle vyplouvá z Almeria ve 23:59.

Vaše zkušenosti s trajektem z Almeria do Melilla

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Almeria a Melilla. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci nebo FRS Iberia, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Almeria až po vylodění v Melilla. Najdete zde také praktické informace o Almeria a Melilla.

Odjezd trajektem z Almeria

Před zahájením cesty trajektem Almeria Melilla je třeba provést několik kroků:

  • Prezentace v přístavu Almeria / Do trajektového terminálu Almeria byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Baleària. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na přejezd Almeria - Melilla / Jděte k přepážce společnosti Baleària, Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea na trajektovém terminálu Almeria a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Melilla / V terminálu trajektů v Almeria sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Ve vašem vozidle bude personál Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Baleària pokračovat v nástupu na palubu po jednotlivých řádcích. Trpělivě vyčkejte, až na vás přijde řada.

Život na palubě trajektu mezi Almeria a Melilla

Na lodi Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Baleària má každý svou vlastní filozofii cestování. Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Melilla je na dohled, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Melilla:

  • Blíží se k přístavu Melilla / Ke svému vozidlu se budete moci vrátit až po zastavení trajektu a jeho přivázání k přístavišti v Melilla Harbour. Nemá smysl spěchat. Pokud chcete počkat, doporučujeme sledovat vplutí do přístavu Melilla z vnější paluby.
  • Opusťte svou kajutu. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Melilla Harbour.
  • Opuštění lodi a prohlídka Melilla / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Melilla nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně váš pobyt v Melilla začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu