Doporučená trasa
Almeria
Přímá cesta trajekt do Oran
Oran
Viz ceny
Alternativní trasy
Almeria
Cesta spolujízda, autobus do Alicante
Alicante
Cesta trajekt, lety do Oran
Oran
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Almeria do Oran ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Almeria do Oran? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Almeria do Oran je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Almeria do Oran může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Almeria do Oran co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Algérie Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Almeria Oran, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Almeria do Oran, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Almeria do Oran

Přístav odjezdu
Almeria
Španělsko
Andalusie
Přístav příjezdu
Oran
Alžírsko
Vzdálenost
208 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries
Četnost přejezdů
2 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
8 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Almeria Oran: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Almeria do Oran se pohybují od 3184 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 23643 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Almeria - Oran, je 11896 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Almeria do Oran je 8 hodin 14 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Oran 9 hodin 1 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Oran za 8 hodin 1 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Almeria ve 23:59.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Almeria do Oran.
11896 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Almeria do Oran (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
3184 Kč - 23643 Kč
Průměrná doba přejezdu Almeria Oran
8 hodin 14 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Oran
23:59
Čas příjezdu prvního trajektu do Oran
08:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Oran
09:00

Proč jet trajektem z Almeria do Oran?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Almeria do Oran může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Oran. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Almeria do Oran je ideální způsob cestování.

Konečně si udělat čas na cestování
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Přesto si užijete, když z Almeriau vyplujete trajektem Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea, který 208 km do Oranu urazí rychlostí nižší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná se vám přejezd Almeria-Oran bude zdát příliš krátký!
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Na trajektu Almeria Oran si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Oranu. Vyplatí se však zeptat se personálu Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea, zda má loď k dispozici úschovnu zavazadel, kde si můžete svá zavazadla ponechat až do příjezdu do Oranu.
Užijte si velmi pozorný personál
Každou minutu plavby Almeria-Oran, od nalodění v přístavu Almeria až po vylodění v Oranu, je vám k dispozici kvalifikovaný a usměvavý personál Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea, který se postará o příjemně strávený čas. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na lodi běžně najdete informační bod, většinou na hlavní palubě.

Které společnosti provozují přepravu mezi Almeria a Oran?

Pokud chcete cestovat mezi Almeria a Oran trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Naviera Armas Almeria Oran
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Almeria-Oran a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Almeria a Oran. Více informací o společnosti Naviera Armas
Acciona Trasmediterránea Almeria Oran
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Almeria-Oran a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Almeria a Oran. Acciona Trasmediterránea provozuje 2 přejezdů týdně do Oran z Almeria a doba jízdy je 8 hodin. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
8 hodin
2 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Almeria? Kam připlouvají lodě v Oran?

Přístav odjezdu v Almeria

Trajekty Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea vyplouvají do Oran z následujících přístavů v Almeria:

Almeria
Mapa

Přístav příjezdu v Oran

Lodě společnosti Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas připlouvají do Oran z následujících přístavů:

Oran
Mapa
Další alternativní plavby z Almeria do Oran
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Almeria do Oran, bude vám cesta dlouhá 208 km mezi Almeria a Oran trvat nejméně 8 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Almeria a Oran méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Naviera Armas a Acciona Trasmediterránea). V současné době se mezi Almeria a Oran uskuteční 2 přejezdů týdně.

Mezi Almeria a Oran jezdí 2 trajektových společností: Naviera Armas a Acciona Trasmediterránea.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries.

Během cesty mezi Almeria a Oran urazíte 208 km.

Ceny lodních lístků z Almeria do Oran se pohybují od 3184 Kč za nejnižší cenu až po 23643 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 11896 Kč.

První trajekt z Almeria odjíždí ve 23:59 do Oran.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu