Doporučená trasa
Alonnisos
Přímá cesta trajekt do Agios Konstantinos
Agios Konstantinos
Viz ceny
Alternativní trasy
Alonnisos
Cesta trajekt do Skiathos
Skiathos
Cesta trajekt do Agios Konstantinos
Agios Konstantinos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Alonnisos do Agios Konstantinos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Alonnisos do Agios Konstantinos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Alonnisos do Agios Konstantinos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Alonnisos do Agios Konstantinos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Alonnisos do Agios Konstantinos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Flying Dolphins. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Alonnisos Agios Konstantinos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Magic Sea Ferries nebo Hellenic Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Alonnisos do Agios Konstantinos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Alonnisos do Agios Konstantinos

Přístav odjezdu
Alonnisos
Řecko
Ostrovy Sporades
Přístav příjezdu
Agios Konstantinos
Řecko
Vzdálenost
108 km
Trajektové společnosti
Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Flying Dolphins
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Alonnisos Agios Konstantinos: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Alonnisos do Agios Konstantinos se pohybují od 1234 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4763 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Alonnisos - Agios Konstantinos, je 3011 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Alonnisos do Agios Konstantinos je 3 hodin 50 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Agios Konstantinos 4 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Agios Konstantinos za 3 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Alonnisos ve 15:30. Poslední loď do Agios Konstantinos vyplouvá z přístavu Alonnisos ve 17:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Alonnisos do Agios Konstantinos.
3011 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Alonnisos do Agios Konstantinos (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1234 Kč - 4763 Kč
Průměrná doba přejezdu Alonnisos Agios Konstantinos
3 hodin 50 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Agios Konstantinos
15:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Agios Konstantinos
17:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Agios Konstantinos
19:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Agios Konstantinos
20:30

Proč jet trajektem z Alonnisos do Agios Konstantinos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Alonnisos do Agios Konstantinos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Agios Konstantinos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Alonnisos do Agios Konstantinos je ideální způsob cestování.

Konečně si udělat čas na cestování
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Přesto si užijete, když z Alonnisosu vyplujete trajektem Magic Sea Ferries nebo Hellenic Seaways, který 108 km do Agios Konstantinosu urazí rychlostí nižší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná budete dokonce litovat, že jste do Agios Konstantinosu dorazili tak rychle!
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
Příznivých účinků mořského vzduchu na zdraví je celá řada. V Alonnisosu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Magic Sea Ferries nebo Hellenic Seaways a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Agios Konstantinosu plni energie.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Cesta trajektem Alonnisos Agios Konstantinos je pravým opakem! Na palubě, v závislosti na provozované lodi Magic Sea Ferries nebo Hellenic Seaways, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Není pochyb o tom, že do Agios Konstantinosu dorazíte zcela uvolnění.

Které společnosti provozují přepravu mezi Alonnisos a Agios Konstantinos?

Pokud chcete cestovat mezi Alonnisos a Agios Konstantinos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Magic Sea Ferries nebo Hellenic Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Magic Sea Ferries Alonnisos Agios Konstantinos
Magic Sea Ferries
Společnost Magic Sea Ferries provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Alonnisos a Agios Konstantinos. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Alonnisos-Agios Konstantinos a rezervovat si jízdenku Magic Sea Ferries mezi Alonnisos a Agios Konstantinos. Více informací o společnosti Magic Sea Ferries
Hellenic Seaways Alonnisos Agios Konstantinos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Alonnisos-Agios Konstantinos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Alonnisos a Agios Konstantinos. Více informací o společnosti Hellenic Seaways

Odkud vyplouvají trajekty v Alonnisos? Kam připlouvají lodě v Agios Konstantinos?

Přístav odjezdu v Alonnisos

Trajekty Magic Sea Ferries nebo Hellenic Seaways vyplouvají do Agios Konstantinos z následujících přístavů v Alonnisos:

Alonissos
Mapa

Přístav příjezdu v Agios Konstantinos

Lodě společnosti Hellenic Seaways nebo Magic Sea Ferries připlouvají do Agios Konstantinos z následujících přístavů:

Agios Konstantinos
Mapa
Další alternativní plavby z Alonnisos do Agios Konstantinos
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Alonnisos a Agios Konstantinos jezdí 2 trajektových společností: Magic Sea Ferries a Hellenic Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Flying Dolphins.

Během cesty mezi Alonnisos a Agios Konstantinos urazíte 108 km.

Ceny lodních lístků z Alonnisos do Agios Konstantinos se pohybují od 1234 Kč za nejnižší cenu až po 4763 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3011 Kč.

První trajekt z Alonnisos odjíždí ve 15:30 do Agios Konstantinos.

Poslední trajekt do Agios Konstantinos obvykle vyplouvá z Alonnisos ve 17:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu