Doporučená trasa
Ancona
Přímá cesta trajekt do Stari Grad
Stari Grad
Viz ceny
Alternativní trasy
Ancona
Cesta spolujízda, autobus, vlak do Pescara
Pescara
Cesta trajekt do Stari Grad
Stari Grad
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Ancona do Stari Grad ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Ancona do Stari Grad? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Ancona do Stari Grad je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Ancona do Stari Grad může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Ancona do Stari Grad co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou SNAV, Blue Line International, Jadrolinija nebo Blueline. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Ancona Stari Grad, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Blue Line International, Blueline nebo Jadrolinija nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Ancona do Stari Grad, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Ancona do Stari Grad

Přístav odjezdu
Ancona
Itálie
Marches
Přístav příjezdu
Stari Grad
Chorvatsko
Splitsko-dalmatská
Vzdálenost
254 km
Trajektové společnosti
SNAV, Blue Line International, Jadrolinija, Blueline
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
14 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Ancona do Stari Grad?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Ancona do Stari Grad může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Stari Grad. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Ancona do Stari Grad je ideální způsob cestování.

Odpočinete si mnohem více než v autě
Řízení dlouhých kilometrů není zrovna odpočinkové, zvláště když k tomu připočtete riziko dopravních zácp a nehod. Naopak, cesta lodí Ancona Stari Grad je mimořádně relaxační. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Blue Line International, Blueline nebo Jadrolinija, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Do Stari Gradu dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. Během plavby Ancona-Stari Grad vstupte do vnějších prostor lodi Blue Line International, Blueline nebo Jadrolinija a zhluboka se nadechněte vzduchu. Svěží mořský vzduch a vlny, které trajekt rozhoupe, vás okamžitě uklidní. Do Stari Gradu dorazíte dokonale zklidnění a plní energie.
Odpočinek v kajutě
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Anconau do Stari Gradu rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.

Které společnosti provozují přepravu mezi Ancona a Stari Grad?

Pokud chcete cestovat mezi Ancona a Stari Grad trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Blue Line International, Blueline nebo Jadrolinija, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Blue Line International Ancona Stari Grad
Blue Line International
Společnost Blue Line International provozuje trajektovou dopravu do Itálie a Chorvatsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Ancona a Stari Grad. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ancona-Stari Grad a rezervovat si jízdenku Blue Line International mezi Ancona a Stari Grad. Více informací o společnosti Blue Line International
Blueline Ancona Stari Grad
Blueline
Společnost Blueline provozuje trajektovou dopravu do Itálie a Chorvatsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Ancona a Stari Grad. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ancona-Stari Grad a rezervovat si jízdenku Blueline mezi Ancona a Stari Grad. Více informací o společnosti Blueline
Jadrolinija Ancona Stari Grad
Jadrolinija
Jadrolinija je trajektová společnost se sídlem ve Splitu v Chorvatsku. Byla založena v roce 1947 a nabízí přejezdy do několika destinací v Chorvatsku a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ancona-Stari Grad a rezervovat si jízdenku Jadrolinija mezi Ancona a Stari Grad. Jadrolinija provozuje 1 přejezdů týdně do Stari Grad z Ancona a doba jízdy je 14 hodin 20 min. Více informací o společnosti Jadrolinija
14 hodin 20 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Ancona? Kam připlouvají lodě v Stari Grad?

Přístav odjezdu v Ancona

Trajekty Blue Line International, Blueline nebo Jadrolinija vyplouvají do Stari Grad z následujících přístavů v Ancona:

Ancona Molo Wojtyla
Mapa

Přístav příjezdu v Stari Grad

Lodě společnosti Jadrolinija, Blueline nebo Blue Line International připlouvají do Stari Grad z následujících přístavů:

Stari Grad
Mapa
Další alternativní plavby z Ancona do Stari Grad
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Ancona do Stari Grad, bude vám cesta dlouhá 254 km mezi Ancona a Stari Grad trvat nejméně 14 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Ancona a Stari Grad méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Blue Line International, Blueline a Jadrolinija). V současné době se mezi Ancona a Stari Grad uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Ancona a Stari Grad jezdí 3 trajektových společností: Blue Line International, Blueline a Jadrolinija.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí SNAV, Blue Line International, Jadrolinija, Blueline.

Před rezervací si porovnejte ceny SNAV, Blue Line International, Jadrolinija, Blueline na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Ancona Stari Grad, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Ancona a Stari Grad urazíte 254 km.

Jak vypadá přejezd trajektem z Ancona do Stari Grad?

Není vždy snadné udělat si jasnou představu o tom, jak bude přejezd z Ancona do Stari Grad vypadat, zejména pokud tento druh dopravy neznáte. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem SNAV, Blue Line International, Jadrolinija nebo Blueline, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Ancona až po vylodění v Stari Grad. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Ancona a Stari Grad.

Nalodění v Ancona

Než se vydáte na cestu trajektem z Ancona do Stari Grad, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Prezentace v přístavu Ancona / Na příjezd do přístaviště trajektů v Ancona si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti Blue Line International, Blueline nebo Jadrolinija) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby je společnost oprávněna odmítnout váš nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Ancona - Stari Grad / Na trajektovém terminálu Ancona vyhledejte přepážky Blue Line International, Blueline nebo Jadrolinija a předložte svůj pas a číslo rezervace. Pokud máte auto, můžete se odbavit z fronty vozidel.
  • Nástup na trajekt do Stari Grad / V terminálu trajektů v Ancona sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Blue Line International, Blueline nebo Jadrolinija k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Život na palubě trajektu mezi Ancona a Stari Grad

Na lodích Jadrolinija, Blueline nebo Blue Line International si každý najde něco pro sebe. Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Vylodění z trajektu v Stari Grad

Zde je několik informací k vylodění v Stari Grad:

  • Stari Grad přístav je na dohled / Přístup do garáže za účelem vyzvednutí vozidla vám posádka povolí až po zakotvení lodi. Nemá smysl spěchat. Místo toho si vychutnejte příjezd do přístavu v Stari Grad z paluby lodi.
  • Pokud jste v kajutě. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Stari Grad Harbour.
  • Opusťte loď a Stari Grad je váš / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Pěší cestující se dostanou z lodi ještě rychleji. V Stari Grad pravděpodobně projdete celní kontrolou. Konečně začala vaše dovolená v Stari Grad!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu