Andros
Přímá cesta trajekt do Kea
Kea
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Andros do Kea ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Andros do Kea? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Andros do Kea je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Andros do Kea může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Andros do Kea co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways nebo Sea Jets. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Andros Kea, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways nebo Sea Jets nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Andros do Kea, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Andros do Kea

Přístav odjezdu
Andros
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Kea
Řecko
Kykladské ostrovy
Vzdálenost
57 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Sea Jets
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Andros do Kea?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Andros do Kea může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Kea. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Andros do Kea je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že k cestě do Keau nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Andros-Kea na trajektu Sea Jets nebo Hellenic Seaways máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Andros Kea, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Hellenic Seaways nebo Sea Jets, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Pro pohodlí kajuty
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Androsu do Keau nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.

Které společnosti provozují přepravu mezi Andros a Kea?

Pokud chcete cestovat mezi Andros a Kea trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways nebo Sea Jets, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Andros Kea
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Andros-Kea a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Andros a Kea. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
Sea Jets Andros Kea
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Andros-Kea a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Andros a Kea. Více informací o společnosti Sea Jets

Odkud vyplouvají trajekty v Andros? Kam připlouvají lodě v Kea?

Přístav odjezdu v Andros

Trajekty Hellenic Seaways nebo Sea Jets vyplouvají do Kea z následujících přístavů v Andros:

Andros
Mapa

Přístav příjezdu v Kea

Lodě společnosti Sea Jets nebo Hellenic Seaways připlouvají do Kea z následujících přístavů:

Kea Korissia
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Andros a Kea jezdí 2 trajektových společností: Hellenic Seaways a Sea Jets.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Sea Jets.

Během cesty mezi Andros a Kea urazíte 57 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu