Andros
Přímá cesta trajekt do Lavrio
Lavrio
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Andros do Lavrio ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Andros do Lavrio? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Andros do Lavrio je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Andros do Lavrio může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Andros do Lavrio co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries nebo Sea Jets. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Andros Lavrio, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries nebo Sea Jets nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Andros do Lavrio, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Andros do Lavrio

Přístav odjezdu
Andros
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Lavrio
Řecko
Attica
Vzdálenost
79 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Andros do Lavrio?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Andros do Lavrio může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Lavrio. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Andros do Lavrio je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Andros Lavrio, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries nebo Sea Jets, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. V Androsu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries nebo Sea Jets a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Lavriou plni energie.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Androsu do Lavriou. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak, na trase Andros-Lavrio na palubě trajektu Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries nebo Sea Jets budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.

Které společnosti provozují přepravu mezi Andros a Lavrio?

Pokud chcete cestovat mezi Andros a Lavrio trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries nebo Sea Jets, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Andros Lavrio
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Andros-Lavrio a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Andros a Lavrio. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
Cyclades Fast Ferries Andros Lavrio
Cyclades Fast Ferries
Společnost Cyclades Fast Ferries byla založena v roce 2003 a sídlí v Řecku. Nabízí rychlé přejezdy mezi řeckými ostrovy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Andros-Lavrio a rezervovat si jízdenku Cyclades Fast Ferries mezi Andros a Lavrio. Více informací o společnosti Cyclades Fast Ferries
Sea Jets Andros Lavrio
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Andros-Lavrio a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Andros a Lavrio. Více informací o společnosti Sea Jets

Odkud vyplouvají trajekty v Andros? Kam připlouvají lodě v Lavrio?

Přístav odjezdu v Andros

Trajekty Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries nebo Sea Jets vyplouvají do Lavrio z následujících přístavů v Andros:

Andros
Mapa

Přístav příjezdu v Lavrio

Lodě společnosti Sea Jets, Cyclades Fast Ferries nebo Hellenic Seaways připlouvají do Lavrio z následujících přístavů:

Lavrio
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Andros a Lavrio jezdí 3 trajektových společností: Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries a Sea Jets.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Před rezervací si porovnejte ceny Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Andros Lavrio, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Andros a Lavrio urazíte 79 km.

Jak vypadá přejezd trajektem z Andros do Lavrio?

Pokud jedete trajektem poprvé, není snadné si představit, jak vypadá námořní přejezd z Andros do Lavrio. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries nebo Sea Jets, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Andros až po vylodění v Lavrio. Najdete zde také praktické informace o Andros a Lavrio.

Nalodění v Andros

Před zahájením cesty trajektem Andros Lavrio je třeba provést několik kroků:

  • Čas příjezdu do přístavu Andros / Na příjezd do přístaviště trajektů v Andros si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries nebo Sea Jets) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby již není vaše rezervace zaručena.
  • Odbavení na přejezd Andros - Lavrio / Jděte k přepážce společnosti Sea Jets, Cyclades Fast Ferries nebo Hellenic Seaways na trajektovém terminálu Andros a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Při cestě autem je postup stejný, ale přímo z odbavovacích pruhů. Zůstanete sedět ve svém vozidle.
  • Nástup na trajekt do Lavrio / Z terminálu trajektů v Andros vás budou vysílané hlasové zprávy vyzývat k nástupu na trajekt. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries nebo Sea Jets k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě trajektu mezi Andros a Lavrio

Na lodi Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries nebo Sea Jets má každý svou vlastní filozofii cestování. Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Trajekt se blíží k Lavrio, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Lavrio:

  • Blíží se k přístavu Lavrio / Přístup do garáže vám bude umožněn až po zakotvení lodi. Nemá smysl spěchat. Mezitím vám doporučujeme vychutnat si příjezd do Lavrio z venkovní paluby.
  • Opusťte svou kajutu. / Pokud jste cestovali z Andros do Lavrio v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Lavrio.
  • Opuštění lodi a prohlídka Lavrio / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Jako pěší je to ještě rychlejší. V Lavrio pravděpodobně projdete celní kontrolou. Konečně váš pobyt v Lavrio začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu