Antikythira
Přímá cesta trajekt do Kythira
Kythira
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Antikythira do Kythira ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Antikythira do Kythira? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Antikythira do Kythira je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Antikythira do Kythira může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Antikythira do Kythira co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Sea Jets nebo Lane Sea Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Antikythira Kythira, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Sea Jets nebo Lane Sea Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Antikythira do Kythira, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Antikythira do Kythira

Přístav odjezdu
Antikythira
Řecko
Attica
Přístav příjezdu
Kythira
Řecko
Attica
Vzdálenost
40 km
Trajektové společnosti
Sea Jets, Lane Sea Lines
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Antikythira Kythira: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Antikythira do Kythira se pohybují od 197 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1382 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Antikythira - Kythira, je 790 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Antikythira do Kythira je 1 hodin 46 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Kythira 1 hodin 50 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Kythira za 1 hodin 45 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Antikythira ve 10:15. Poslední loď do Kythira vyplouvá z přístavu Antikythira ve 13:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Antikythira do Kythira.
790 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Antikythira do Kythira (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
197 Kč - 1382 Kč
Průměrná doba přejezdu Antikythira Kythira
1 hodin 46 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Kythira
10:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Kythira
13:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Kythira
12:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Kythira
14:50

Proč jet trajektem z Antikythira do Kythira?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Antikythira do Kythira může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Kythira. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Antikythira do Kythira je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Antikythira Kythira, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Sea Jets nebo Lane Sea Lines, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí Antikythira Kythira je mimořádně relaxační. Trajekty provozované společnostmi Sea Jets nebo Lane Sea Lines mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Do Kythirau dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Užijte si velmi pozorný personál
Každou minutu plavby Antikythira-Kythira, od nalodění v přístavu Antikythira až po vylodění v Kythirau, je vám k dispozici kvalifikovaný a usměvavý personál Sea Jets nebo Lane Sea Lines, který se postará o příjemně strávený čas. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na lodi běžně najdete informační bod, většinou na hlavní palubě.

Které společnosti provozují přepravu mezi Antikythira a Kythira?

Pokud chcete cestovat mezi Antikythira a Kythira trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Sea Jets nebo Lane Sea Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Sea Jets Antikythira Kythira
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Antikythira-Kythira a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Antikythira a Kythira. Více informací o společnosti Sea Jets
Lane Sea Lines Antikythira Kythira
Lane Sea Lines
Společnost Lane Sea Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Antikythira a Kythira. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Antikythira-Kythira a rezervovat si jízdenku Lane Sea Lines mezi Antikythira a Kythira. Více informací o společnosti Lane Sea Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Antikythira? Kam připlouvají lodě v Kythira?

Přístav odjezdu v Antikythira

Trajekty Sea Jets nebo Lane Sea Lines vyplouvají do Kythira z následujících přístavů v Antikythira:

Antikythira
Mapa

Přístav příjezdu v Kythira

Lodě společnosti Lane Sea Lines nebo Sea Jets připlouvají do Kythira z následujících přístavů:

Kythira
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Antikythira a Kythira jezdí 2 trajektových společností: Sea Jets a Lane Sea Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Sea Jets, Lane Sea Lines.

Během cesty mezi Antikythira a Kythira urazíte 40 km.

Ceny lodních lístků z Antikythira do Kythira se pohybují od 197 Kč za nejnižší cenu až po 1382 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 790 Kč.

První trajekt z Antikythira odjíždí ve 10:15 do Kythira.

Poslední trajekt do Kythira obvykle vyplouvá z Antikythira ve 13:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu