Barcelona
Přímá cesta trajekt do Sitges
Sitges
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Barcelona do Sitges ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Barcelona do Sitges? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Barcelona do Sitges je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Barcelona do Sitges může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Barcelona do Sitges co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou BlueMar Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Barcelona Sitges, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí BlueMar Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Barcelona do Sitges, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Barcelona do Sitges

Přístav odjezdu
Barcelona
Španělsko
Katalánsko
Přístav příjezdu
Sitges
Španělsko
Vzdálenost
34 km
Trajektové společnosti
BlueMar Ferries
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Barcelona a Sitges?

Pokud chcete cestovat mezi Barcelona a Sitges trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně BlueMar Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

BlueMar Ferries Barcelona Sitges
BlueMar Ferries
Společnost BlueMar Ferries provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Barcelona a Sitges. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Barcelona-Sitges a rezervovat si jízdenku BlueMar Ferries mezi Barcelona a Sitges. Více informací o společnosti BlueMar Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Barcelona? Kam připlouvají lodě v Sitges?

Přístav odjezdu v Barcelona

Trajekty BlueMar Ferries vyplouvají do Sitges z následujících přístavů v Barcelona:

Barcelona
Mapa

Přístav příjezdu v Sitges

Lodě společnosti BlueMar Ferries připlouvají do Sitges z následujících přístavů:

Sitges
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu