Doporučená trasa
Bastia
Přímá cesta trajekt, lety do Nice
Nice
Viz ceny
Alternativní trasy
Bastia
Cesta spolujízda, vlak do Calvi
Calvi
Cesta trajekt, lety do Nice
Nice
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Bastia do Nice ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Bastia do Nice? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Bastia do Nice je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Bastia do Nice může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Bastia do Nice co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Corsica Ferries nebo Moby Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Bastia Nice, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Moby Lines nebo Corsica Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Bastia do Nice, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Bastia do Nice

Přístav odjezdu
Bastia
Francie
Korsika
Přístav příjezdu
Nice
Francie
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Vzdálenost
209 km
Trajektové společnosti
Corsica Ferries, Moby Lines
Četnost přejezdů
6 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
5 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Bastia Nice: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Bastia do Nice se pohybují od 518 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 7108 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Bastia - Nice, je 2122 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Bastia do Nice je 8 hodin 16 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Nice 11 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Nice za 6 hodin 15 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Bastia ve 06:00. Poslední loď do Nice vyplouvá z přístavu Bastia ve 19:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Bastia do Nice.
2122 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Bastia do Nice (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
518 Kč - 7108 Kč
Průměrná doba přejezdu Bastia Nice
8 hodin 16 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Nice
06:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Nice
19:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Nice
06:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Nice
23:55

Proč jet trajektem z Bastia do Nice?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Bastia do Nice může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Nice. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Bastia do Nice je ideální způsob cestování.

Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Na trajektu Bastia Nice si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Niceu omezený pohyb. Vyplatí se však zeptat se personálu Moby Lines nebo Corsica Ferries, zda má loď k dispozici úschovnu zavazadel, kde si můžete svá zavazadla ponechat až do příjezdu do Niceu.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Řízení dlouhých kilometrů není zrovna odpočinkové, zvláště když k tomu připočtete riziko dopravních zácp a nehod. Naopak, cesta lodí Bastia Nice je mimořádně relaxační. Trajekty provozované společnostmi Moby Lines nebo Corsica Ferries mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Do Niceu dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Konečně si udělat čas na cestování
V naší společnosti musí jít všechno rychle. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Moby Lines nebo Corsica Ferries na trase dlouhé 209 km mezi Bastiaem a Niceem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná se vám přejezd Bastia-Nice bude zdát příliš krátký!

Které společnosti provozují přepravu mezi Bastia a Nice?

Pokud chcete cestovat mezi Bastia a Nice trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Moby Lines nebo Corsica Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Moby Lines Bastia Nice
Moby Lines
Moby Lines je italská trajektová společnost, která obsluhuje Sardinii a Korsiku z Itálie již od roku 1959. Jak si mohu rezervovat přejezd Moby Lines Bastia Nice? Pomocí Vivanody a jejího vyhledávače pro více druhů přepravy! Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Bastia-Nice a rezervovat si jízdenku Moby Lines mezi Bastia a Nice. Více informací o společnosti Moby Lines
Corsica Ferries Bastia Nice
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francouzsko-italská trajektová společnost obsluhující Korsiku a Sardinii z pevninské Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Bastia-Nice a rezervovat si jízdenku Corsica Ferries mezi Bastia a Nice. Corsica Ferries provozuje 6 přejezdů týdně do Nice z Bastia a doba jízdy je 5 hodin. Více informací o společnosti Corsica Ferries
5 hodin
6 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Bastia? Kam připlouvají lodě v Nice?

Přístav odjezdu v Bastia

Trajekty Moby Lines nebo Corsica Ferries vyplouvají do Nice z následujících přístavů v Bastia:

Bastia - Gare Maritime
Mapa

Přístav příjezdu v Nice

Lodě společnosti Corsica Ferries nebo Moby Lines připlouvají do Nice z následujících přístavů:

Nice Terminal Passager 1
Mapa
Další alternativní plavby z Bastia do Nice
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Bastia do Nice, bude vám cesta dlouhá 209 km mezi Bastia a Nice trvat nejméně 5 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Bastia a Nice méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Moby Lines a Corsica Ferries). V současné době se mezi Bastia a Nice uskuteční 6 přejezdů týdně.

Mezi Bastia a Nice jezdí 2 trajektových společností: Moby Lines a Corsica Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Corsica Ferries, Moby Lines.

Během cesty mezi Bastia a Nice urazíte 209 km.

Ceny lodních lístků z Bastia do Nice se pohybují od 518 Kč za nejnižší cenu až po 7108 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2122 Kč.

První trajekt z Bastia odjíždí ve 06:00 do Nice.

Poslední trajekt do Nice obvykle vyplouvá z Bastia ve 19:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu