Bastia
Přímá cesta trajekt do Piombino
Piombino
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Bastia do Piombino ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Bastia do Piombino? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Bastia do Piombino je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Bastia do Piombino může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Bastia do Piombino co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Corsica Ferries nebo Moby Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Bastia Piombino, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Corsica Ferries nebo Moby Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Bastia do Piombino, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Bastia do Piombino

Přístav odjezdu
Bastia
Francie
Korsika
Přístav příjezdu
Piombino
Itálie
Toskánsko
Vzdálenost
91 km
Trajektové společnosti
Corsica Ferries, Moby Lines
Četnost přejezdů
8 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Bastia Piombino: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Bastia do Piombino se pohybují od 666 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 6590 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Bastia - Piombino, je 2024 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Bastia do Piombino je 3 hodin 21 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Piombino 4 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Piombino za 2 hodin 45 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Bastia ve 06:30. Poslední loď do Piombino vyplouvá z přístavu Bastia ve 18:15.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Bastia do Piombino.
2024 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Bastia do Piombino (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
666 Kč - 6590 Kč
Průměrná doba přejezdu Bastia Piombino
3 hodin 21 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Piombino
06:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Piombino
18:15
Čas příjezdu prvního trajektu do Piombino
09:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Piombino
22:45

Proč jet trajektem z Bastia do Piombino?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Bastia do Piombino může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Piombino. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Bastia do Piombino je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Z přístavu Bastia do Piombinou budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že cesta z Bastiau do Piombinou je mnohem rychlejší letadlem. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Bastia-Piombino na trajektu Moby Lines nebo Corsica Ferries máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Cestování vlakem, letadlem nebo autobusem s vaším kolem se často mění v noční můru, protože jeho přeprava je velmi těžkopádná. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Bastia-Piombino v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Piombinou nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.

Které společnosti provozují přepravu mezi Bastia a Piombino?

Pokud chcete cestovat mezi Bastia a Piombino trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Corsica Ferries nebo Moby Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Corsica Ferries Bastia Piombino
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francouzsko-italská trajektová společnost obsluhující Korsiku a Sardinii z pevninské Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Bastia-Piombino a rezervovat si jízdenku Corsica Ferries mezi Bastia a Piombino. Corsica Ferries provozuje 4 přejezdů týdně do Piombino z Bastia a doba jízdy je 2 hodin 30 min. Více informací o společnosti Corsica Ferries
2 hodin 30 min
4 přejezdů týdně
Moby Lines Bastia Piombino
Moby Lines
Moby Lines je italská trajektová společnost, která obsluhuje Sardinii a Korsiku z Itálie již od roku 1959. Jak si mohu rezervovat přejezd Moby Lines Bastia Piombino? Pomocí Vivanody a jejího vyhledávače pro více druhů přepravy! Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Bastia-Piombino a rezervovat si jízdenku Moby Lines mezi Bastia a Piombino. Moby Lines provozuje 4 přejezdů týdně do Piombino z Bastia a doba jízdy je 3 hodin 30 min. Více informací o společnosti Moby Lines
3 hodin 30 min
4 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Bastia? Kam připlouvají lodě v Piombino?

Přístav odjezdu v Bastia

Trajekty Corsica Ferries nebo Moby Lines vyplouvají do Piombino z následujících přístavů v Bastia:

Bastia - Gare Maritime
Mapa

Přístav příjezdu v Piombino

Lodě společnosti Moby Lines nebo Corsica Ferries připlouvají do Piombino z následujících přístavů:

Piombino
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Bastia do Piombino, bude vám cesta dlouhá 91 km mezi Bastia a Piombino trvat nejméně 2 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Bastia a Piombino méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Corsica Ferries a Moby Lines). V současné době se mezi Bastia a Piombino uskuteční 8 přejezdů týdně.

Mezi Bastia a Piombino jezdí 2 trajektových společností: Corsica Ferries a Moby Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Corsica Ferries, Moby Lines.

Během cesty mezi Bastia a Piombino urazíte 91 km.

Ceny lodních lístků z Bastia do Piombino se pohybují od 666 Kč za nejnižší cenu až po 6590 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2024 Kč.

První trajekt z Bastia odjíždí ve 06:30 do Piombino.

Poslední trajekt do Piombino obvykle vyplouvá z Bastia ve 18:15.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu