Bastia
Přímá cesta trajekt do Portoferraio
Portoferraio
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Bastia do Portoferraio ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Bastia do Portoferraio? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Bastia do Portoferraio je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Bastia do Portoferraio může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Bastia do Portoferraio co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Corsica Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Bastia Portoferraio, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Corsica Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Bastia do Portoferraio, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Bastia do Portoferraio

Přístav odjezdu
Bastia
Francie
Korsika
Přístav příjezdu
Portoferraio
Itálie
Toskánsko
Vzdálenost
72 km
Trajektové společnosti
Corsica Ferries
Četnost přejezdů
2 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Bastia Portoferraio: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Bastia do Portoferraio se pohybují od 494 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2838 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Bastia - Portoferraio, je 1481 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Bastia do Portoferraio je 1 hodin 39 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Portoferraio 3 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Portoferraio za 1 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Bastia ve 06:30. Poslední loď do Portoferraio vyplouvá z přístavu Bastia ve 07:15.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Bastia do Portoferraio.
1481 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Bastia do Portoferraio (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
494 Kč - 2838 Kč
Průměrná doba přejezdu Bastia Portoferraio
1 hodin 39 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Portoferraio
06:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Portoferraio
07:15
Čas příjezdu prvního trajektu do Portoferraio
08:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Portoferraio
10:15

Které společnosti provozují přepravu mezi Bastia a Portoferraio?

Pokud chcete cestovat mezi Bastia a Portoferraio trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Corsica Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Corsica Ferries Bastia Portoferraio
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francouzsko-italská trajektová společnost obsluhující Korsiku a Sardinii z pevninské Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Bastia-Portoferraio a rezervovat si jízdenku Corsica Ferries mezi Bastia a Portoferraio. Corsica Ferries provozuje 2 přejezdů týdně do Portoferraio z Bastia a doba jízdy je 1 hodin 30 min. Více informací o společnosti Corsica Ferries
1 hodin 30 min
2 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Bastia? Kam připlouvají lodě v Portoferraio?

Přístav odjezdu v Bastia

Trajekty Corsica Ferries vyplouvají do Portoferraio z následujících přístavů v Bastia:

Bastia - Gare Maritime
Mapa

Přístav příjezdu v Portoferraio

Lodě společnosti Corsica Ferries připlouvají do Portoferraio z následujících přístavů:

Portoferraio
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu