Benátky
Přímá cesta trajekt, spolujízda, autobus do Porec
Porec
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Benátky do Porec ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Benátky do Porec? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Benátky do Porec je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Benátky do Porec může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Benátky do Porec co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines nebo Trieste Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Benátky Porec, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Commodore Cruises , Atlas Kompas nebo Venezia Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Benátky do Porec, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Benátky do Porec

Přístav odjezdu
Benátky
Itálie
Veneto
Přístav příjezdu
Porec
Chorvatsko
Istrie
Vzdálenost
101 km
Trajektové společnosti
Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines
Četnost přejezdů
13 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Benátky Porec: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Benátky do Porec se pohybují od 1826 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2271 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Benátky - Porec, je 1999 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Benátky do Porec je 3 hodin 24 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Porec 4 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Porec za 3 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Benátky ve 16:30. Poslední loď do Porec vyplouvá z přístavu Benátky ve 17:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Benátky do Porec.
1999 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Benátky do Porec (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1826 Kč - 2271 Kč
Průměrná doba přejezdu Benátky Porec
3 hodin 24 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Porec
16:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Porec
17:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Porec
20:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Porec
21:30

Proč jet trajektem z Benátky do Porec?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Benátky do Porec může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Porec. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Benátky do Porec je ideální způsob cestování.

Nespěchat se stává potěšením
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Commodore Cruises , Atlas Kompas nebo Venezia Lines na trase dlouhé 101 km mezi Benátkyem a Porecem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná se vám přejezd Benátky-Porec bude zdát příliš krátký!
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Benátkyu do Porecu. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Benátky-Porec na trajektu Venezia Lines, Atlas Kompas nebo Commodore Cruises máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Z přístavu Benátky do Porecu budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Benátky a Porec?

Pokud chcete cestovat mezi Benátky a Porec trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Commodore Cruises , Atlas Kompas nebo Venezia Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Commodore Cruises  Benátky Porec
Commodore Cruises
Commodore Cruises je trajektová společnost se sídlem v Monaku, která nabízí plavby po Středozemním moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Benátky-Porec a rezervovat si jízdenku Commodore Cruises mezi Benátky a Porec. Více informací o společnosti Commodore Cruises
Atlas Kompas Benátky Porec
Atlas Kompas
Společnost Atlas Kompas provozuje trajektovou dopravu do Itálie a Chorvatsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Benátky a Porec. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Benátky-Porec a rezervovat si jízdenku Atlas Kompas mezi Benátky a Porec. Atlas Kompas provozuje 6 přejezdů týdně do Porec z Benátky a doba jízdy je 3 hodin 30 min. Více informací o společnosti Atlas Kompas
3 hodin 30 min
6 přejezdů týdně
Venezia Lines Benátky Porec
Venezia Lines
Venezia Lines je trajektová společnost se sídlem v Itálii, která nabízí trajektovou dopravu mezi Benátkami a řeckými ostrovy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Benátky-Porec a rezervovat si jízdenku Venezia Lines mezi Benátky a Porec. Venezia Lines provozuje 7 přejezdů týdně do Porec z Benátky a doba jízdy je 2 hodin 50 min. Více informací o společnosti Venezia Lines
2 hodin 50 min
7 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Benátky? Kam připlouvají lodě v Porec?

Přístav odjezdu v Benátky

Trajekty Commodore Cruises , Atlas Kompas nebo Venezia Lines vyplouvají do Porec z následujících přístavů v Benátky:

Venezia Tronchetto
Mapa

Přístav příjezdu v Porec

Lodě společnosti Venezia Lines, Atlas Kompas nebo Commodore Cruises připlouvají do Porec z následujících přístavů:

Porec
Mapa
Další alternativní plavby z Benátky do Porec
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Benátky do Porec, bude vám cesta dlouhá 101 km mezi Benátky a Porec trvat nejméně 2 hodin 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Benátky a Porec méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Commodore Cruises , Atlas Kompas a Venezia Lines). V současné době se mezi Benátky a Porec uskuteční 13 přejezdů týdně.

Mezi Benátky a Porec jezdí 3 trajektových společností: Commodore Cruises , Atlas Kompas a Venezia Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines.

Před rezervací si porovnejte ceny Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Benátky Porec, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Benátky a Porec urazíte 101 km.

Ceny lodních lístků z Benátky do Porec se pohybují od 1826 Kč za nejnižší cenu až po 2271 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1999 Kč.

První trajekt z Benátky odjíždí ve 16:30 do Porec.

Poslední trajekt do Porec obvykle vyplouvá z Benátky ve 17:00.

Jak vypadá přejezd trajektem z Benátky do Porec?

Pokud jedete trajektem poprvé, není snadné si představit, jak vypadá námořní přejezd z Benátky do Porec. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines nebo Trieste Lines, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Benátky až po vylodění v Porec. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Benátky a Porec.

Nalodění v Benátky

Než se vydáte na cestu trajektem z Benátky do Porec, zde je několik kroků, které je třeba učinit před nástupem na loď:

  • Čas příjezdu do přístavu Benátky / Do trajektového terminálu Benátky byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Commodore Cruises , Atlas Kompas nebo Venezia Lines. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Benátky - Porec / V Benátky předložte u pokladen společnosti Venezia Lines, Atlas Kompas nebo Commodore Cruises na trajektovém terminálu Benátky své doklady totožnosti (cestovní pas nebo občanský průkaz) a číslo rezervace. Při cestě autem je postup stejný, ale přímo z odbavovacích pruhů. Zůstanete sedět ve svém vozidle.
  • Nástup na trajekt do Porec / V terminálu trajektů Benátky jsou vysílány informační zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Commodore Cruises , Atlas Kompas nebo Venezia Lines k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě lodi mezi Benátky a Porec

Na palubě lodi Venezia Lines, Atlas Kompas nebo Commodore Cruises si můžete vybrat aktivity podle svých preferencí! Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Porec je na dohled, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Porec:

  • Trajekt vplouvá do přístavu Porec / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Nemá smysl spěchat. Místo toho si vychutnejte příjezd do přístavu v Porec z paluby lodi.
  • Pokud jste v kajutě. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Porec Harbour.
  • Opusťte loď a Porec je váš / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Porec pravděpodobně projdete celní kontrolou. Konečně opouštíte přístav a Porec na vás čeká!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu