Doporučená trasa
Brindisi
Přímá cesta trajekt do Igoumenitsa
Igoumenitsa
Viz ceny
Alternativní trasy
Brindisi
Cesta trajekt do Korfu
Korfu
Cesta trajekt do Igoumenitsa
Igoumenitsa
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Brindisi do Igoumenitsa ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Brindisi do Igoumenitsa? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Brindisi do Igoumenitsa je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Brindisi do Igoumenitsa může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Brindisi do Igoumenitsa co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines nebo European Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Brindisi Igoumenitsa, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways nebo Endeavor Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Brindisi do Igoumenitsa, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Brindisi do Igoumenitsa

Přístav odjezdu
Brindisi
Itálie
Apulie
Přístav příjezdu
Igoumenitsa
Řecko
Epirus
Vzdálenost
234 km
Trajektové společnosti
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries
Četnost přejezdů
2 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
7 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Brindisi Igoumenitsa: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Brindisi do Igoumenitsa se pohybují od 1481 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 7651 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Brindisi - Igoumenitsa, je 3455 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Brindisi do Igoumenitsa je 7 hodin 32 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Igoumenitsa 8 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Igoumenitsa za 7 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Brindisi ve 13:00. Poslední loď do Igoumenitsa vyplouvá z přístavu Brindisi ve 22:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Brindisi do Igoumenitsa.
3455 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Brindisi do Igoumenitsa (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1481 Kč - 7651 Kč
Průměrná doba přejezdu Brindisi Igoumenitsa
7 hodin 32 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Igoumenitsa
13:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Igoumenitsa
22:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Igoumenitsa
06:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Igoumenitsa
22:00

Proč jet trajektem z Brindisi do Igoumenitsa?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Brindisi do Igoumenitsa může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Igoumenitsa. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Brindisi do Igoumenitsa je ideální způsob cestování.

Trajekty jsou ideální pro rodiny!
Neexistuje lepší způsob cestování mezi Brindisiem a Igoumenitsaem s rodinou než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Brindisi, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Tato plavba lodí mezi Brindisiem a Igoumenitsaem zůstane pro vaše děti nezapomenutelným zážitkem.
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Cestování vlakem, letadlem nebo autobusem s vaším kolem se často mění v noční můru, protože jeho přeprava je velmi těžkopádná. Na trajektu však tento problém nemáte: vaše kolo je naloženo přímo do obrovské lodní garáže. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Brindisi-Igoumenitsa v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Igoumenitsau nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Nespěchat se stává potěšením
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Na palubě trajektu Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways nebo Endeavor Lines si užijete hladký start z Brindisiu a plavbu do Igoumenitsau rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná se vám přejezd Brindisi-Igoumenitsa bude zdát příliš krátký!

Které společnosti provozují přepravu mezi Brindisi a Igoumenitsa?

Pokud chcete cestovat mezi Brindisi a Igoumenitsa trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways nebo Endeavor Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Agoudimos Lines Brindisi Igoumenitsa
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines je trajektová společnost se sídlem v řeckém Patrasu. Nabízí trajektovou dopravu do několika destinací v Řecku a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Brindisi-Igoumenitsa a rezervovat si jízdenku Agoudimos Lines mezi Brindisi a Igoumenitsa. Více informací o společnosti Agoudimos Lines
European Seaways Brindisi Igoumenitsa
European Seaways
European Seaways je trajektová společnost se sídlem v Evropě, která nabízí přejezdy do různých zemí a regionů. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Brindisi-Igoumenitsa a rezervovat si jízdenku European Seaways mezi Brindisi a Igoumenitsa. European Seaways provozuje 6 přejezdů týdně do Igoumenitsa z Brindisi a doba jízdy je 10 hodin. Více informací o společnosti European Seaways
10 hodin
6 přejezdů týdně
A-Ships Management Brindisi Igoumenitsa
A-Ships Management
Společnost A-Ships Management provozuje trajektovou dopravu do Řecko a Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Brindisi a Igoumenitsa. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Brindisi-Igoumenitsa a rezervovat si jízdenku A-Ships Management mezi Brindisi a Igoumenitsa. Více informací o společnosti A-Ships Management
Grimaldi Lines Brindisi Igoumenitsa
Grimaldi Lines
Společnost Grimaldi Lines byla založena v roce 1947 a sídlí v italské Neapoli. Nabízí trajektové služby do několika destinací v Evropě a severní Africe. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Brindisi-Igoumenitsa a rezervovat si jízdenku Grimaldi Lines mezi Brindisi a Igoumenitsa. Grimaldi Lines provozuje 11 přejezdů týdně do Igoumenitsa z Brindisi a doba jízdy je 7 hodin 30 min. Více informací o společnosti Grimaldi Lines
7 hodin 30 min
11 přejezdů týdně
Egnatia Seaways Brindisi Igoumenitsa
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways je trajektová společnost se sídlem v Řecku, která nabízí přejezdy přes Egejské moře mezi Řeckem a Tureckem. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Brindisi-Igoumenitsa a rezervovat si jízdenku Egnatia Seaways mezi Brindisi a Igoumenitsa. Více informací o společnosti Egnatia Seaways
Endeavor Lines Brindisi Igoumenitsa
Endeavor Lines
Endeavor Lines je trajektová společnost se sídlem v Řecku, která provozuje přepravu do různých destinací v Řecku, Turecku a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Brindisi-Igoumenitsa a rezervovat si jízdenku Endeavor Lines mezi Brindisi a Igoumenitsa. Více informací o společnosti Endeavor Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Brindisi? Kam připlouvají lodě v Igoumenitsa?

Přístav odjezdu v Brindisi

Trajekty Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways nebo Endeavor Lines vyplouvají do Igoumenitsa z následujících přístavů v Brindisi:

Brindisi Costa Morena Terrare
Mapa
Brindisi
Mapa

Přístav příjezdu v Igoumenitsa

Lodě společnosti Endeavor Lines, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines, A-Ships Management, European Seaways nebo Agoudimos Lines připlouvají do Igoumenitsa z následujících přístavů:

Igoumenitsa
Mapa
Další alternativní plavby z Brindisi do Igoumenitsa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Brindisi do Igoumenitsa, bude vám cesta dlouhá 234 km mezi Brindisi a Igoumenitsa trvat nejméně 7 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Brindisi a Igoumenitsa méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways a Endeavor Lines). V současné době se mezi Brindisi a Igoumenitsa uskuteční 2 přejezdů denně.

Mezi Brindisi a Igoumenitsa jezdí 6 trajektových společností: Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways a Endeavor Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries.

Před rezervací si porovnejte ceny ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Brindisi Igoumenitsa, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Brindisi a Igoumenitsa urazíte 234 km.

Ceny lodních lístků z Brindisi do Igoumenitsa se pohybují od 1481 Kč za nejnižší cenu až po 7651 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3455 Kč.

První trajekt z Brindisi odjíždí ve 13:00 do Igoumenitsa.

Poslední trajekt do Igoumenitsa obvykle vyplouvá z Brindisi ve 22:00.

Jak vypadá přejezd trajektem z Brindisi do Igoumenitsa?

Pokud jedete trajektem poprvé, není snadné si představit, jak vypadá námořní přejezd z Brindisi do Igoumenitsa. Abychom vám pomohli lépe se vžít do zážitků z plavby Brindisi Igoumenitsa na palubě ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines nebo European Seaways, vysledovali jsme jednotlivé fáze cesty od nalodění v Brindisi až po vylodění v Igoumenitsa. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Brindisi a Igoumenitsa.

Nalodění v Brindisi

Před zahájením cesty trajektem Brindisi Igoumenitsa je třeba provést několik kroků:

  • Čas prezentace v přístavu Brindisi / Do přístavu Brindisi byste měli dorazit s dostatečným předstihem. Ověřte si to prosím u společnosti Endeavor Lines, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines, A-Ships Management, European Seaways nebo Agoudimos Lines. Po uplynutí této doby je společnost oprávněna odmítnout váš nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Brindisi - Igoumenitsa / Na trajektovém terminálu Brindisi vyhledejte přepážky Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways nebo Endeavor Lines a předložte svůj pas a číslo rezervace. Při cestě autem je postup stejný, ale přímo z odbavovacích pruhů. Zůstanete sedět ve svém vozidle.
  • Nástup na loď do Igoumenitsa / V terminálu trajektů Brindisi jsou vysílány informační zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways nebo Endeavor Lines k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Život na palubě trajektu mezi Brindisi a Igoumenitsa

Na lodi Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways nebo Endeavor Lines má každý svou vlastní filozofii cestování. Někdo bude chtít odpočívat v některém z lehátek, jiný bude chtít využít všechny služby nabízené na palubě nebo si prostě jen užívat výhled na moře z paluby lodi.

Vylodění z trajektu v Igoumenitsa

Zde je několik informací k vylodění v Igoumenitsa:

  • Igoumenitsa přístav je na dohled / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Nemá smysl spěchat. Nejlepší je počkat na vnější palubě a sledovat manévrování trajektu do přístavu Igoumenitsa.
  • Pokud jste v kajutě. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Igoumenitsa Harbour.
  • Opuštění lodi a prohlídka Igoumenitsa / Vyjet z lodní garáže je poměrně rychlé. Pěší cestující se dostanou z lodi ještě rychleji. V Igoumenitsa pravděpodobně projdete celní kontrolou. Konečně začala vaše dovolená v Igoumenitsa!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu