Doporučená trasa
Brindisi
Přímá cesta trajekt do Sami
Sami
Viz ceny
Alternativní trasy
Brindisi
Cesta trajekt do Korfu
Korfu
Cesta trajekt do Sami
Sami
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Brindisi do Sami ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Brindisi do Sami? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Brindisi do Sami je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Brindisi do Sami může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Brindisi do Sami co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways nebo Egnatia Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Brindisi Sami, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways nebo Egnatia Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Brindisi do Sami, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Brindisi do Sami

Přístav odjezdu
Brindisi
Itálie
Apulie
Přístav příjezdu
Sami
Řecko
Jónské ostrovy
Vzdálenost
353 km
Trajektové společnosti
Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
15 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Brindisi do Sami?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Brindisi do Sami může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Sami. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Brindisi do Sami je ideální způsob cestování.

Odpočinek v kajutě
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Brindisiu do Samiu rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že cesta z Brindisiu do Samiu je mnohem rychlejší letadlem. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Během plavby trajektem Brindisi Sami společnosti Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries nebo Endeavor Lines máte nespočet příležitostí k návštěvě restaurací a barů nebo k procházkám a opalování na promenádní palubě... Nikdy nebudete mít během letu tolik svobody a zábavy!
Nespěchat se stává potěšením
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Na palubě trajektu Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways nebo Egnatia Seaways si užijete hladký start z Brindisiu a plavbu do Samiu rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná se vám přejezd Brindisi-Sami bude zdát příliš krátký!

Které společnosti provozují přepravu mezi Brindisi a Sami?

Pokud chcete cestovat mezi Brindisi a Sami trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways nebo Egnatia Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Endeavor Lines Brindisi Sami
Endeavor Lines
Endeavor Lines je trajektová společnost se sídlem v Řecku, která provozuje přepravu do různých destinací v Řecku, Turecku a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Brindisi-Sami a rezervovat si jízdenku Endeavor Lines mezi Brindisi a Sami. Více informací o společnosti Endeavor Lines
Red Star Ferries Brindisi Sami
Red Star Ferries
Red Star Ferries je trajektová společnost se sídlem v Řecku, která nabízí plavby do různých destinací v Řecku a Turecku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Brindisi-Sami a rezervovat si jízdenku Red Star Ferries mezi Brindisi a Sami. Red Star Ferries provozuje 1 přejezdů týdně do Sami z Brindisi a doba jízdy je 15 hodin. Více informací o společnosti Red Star Ferries
15 hodin
1 přejezdů týdně
European Seaways Brindisi Sami
European Seaways
European Seaways je trajektová společnost se sídlem v Evropě, která nabízí přejezdy do různých zemí a regionů. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Brindisi-Sami a rezervovat si jízdenku European Seaways mezi Brindisi a Sami. Více informací o společnosti European Seaways
Egnatia Seaways Brindisi Sami
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways je trajektová společnost se sídlem v Řecku, která nabízí přejezdy přes Egejské moře mezi Řeckem a Tureckem. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Brindisi-Sami a rezervovat si jízdenku Egnatia Seaways mezi Brindisi a Sami. Více informací o společnosti Egnatia Seaways

Odkud vyplouvají trajekty v Brindisi? Kam připlouvají lodě v Sami?

Přístav odjezdu v Brindisi

Trajekty Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways nebo Egnatia Seaways vyplouvají do Sami z následujících přístavů v Brindisi:

Brindisi Costa Morena Terrare
Mapa
Brindisi
Mapa

Přístav příjezdu v Sami

Lodě společnosti Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries nebo Endeavor Lines připlouvají do Sami z následujících přístavů:

Sami
Mapa
Sami
Mapa
Další alternativní plavby z Brindisi do Sami
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Brindisi do Sami, bude vám cesta dlouhá 353 km mezi Brindisi a Sami trvat nejméně 15 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Brindisi a Sami méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways a Egnatia Seaways). V současné době se mezi Brindisi a Sami uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Brindisi a Sami jezdí 4 trajektových společností: Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways a Egnatia Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries.

Před rezervací si porovnejte ceny Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Brindisi Sami, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Brindisi a Sami urazíte 353 km.

Jak vypadá přejezd trajektem z Brindisi do Sami?

Pokud jedete trajektem poprvé, není snadné si představit, jak vypadá námořní přejezd z Brindisi do Sami. Abychom vám pomohli lépe se vžít do zážitků z plavby Brindisi Sami na palubě Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways nebo Egnatia Seaways, vysledovali jsme jednotlivé fáze cesty od nalodění v Brindisi až po vylodění v Sami. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Brindisi a Sami.

Nalodění v Brindisi

Než se vydáte na cestu trajektem z Brindisi do Sami, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Čas prezentace v přístavu Brindisi / Na příjezd do přístaviště trajektů v Brindisi si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways nebo Egnatia Seaways) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby je společnost oprávněna odmítnout váš nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Brindisi - Sami / Jděte k přepážce společnosti Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries nebo Endeavor Lines na trajektovém terminálu Brindisi a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Při cestě autem je postup stejný, ale přímo z odbavovacích pruhů. Zůstanete sedět ve svém vozidle.
  • Nástup na loď do Sami / V terminálu trajektů Brindisi jsou vysílány informační zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways nebo Egnatia Seaways k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě lodi mezi Brindisi a Sami

Během plavby může každý využít služeb na lodi Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways nebo Egnatia Seaways podle svého přání. Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Vylodění z trajektu v Sami

Zde je několik informací k vylodění v Sami:

  • Blíží se k přístavu Sami / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Nemá smysl spěchat. Nejlepší je počkat na vnější palubě a sledovat manévrování trajektu do přístavu Sami.
  • Pokud jste v kajutě. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Sami Harbour.
  • Opuštění lodi a prohlídka Sami / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Pěší cestující se dostanou z lodi ještě rychleji. V Sami pravděpodobně projdete celní kontrolou. Konečně váš pobyt v Sami začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu