Brjanslaekur
Přímá cesta trajekt do Flatey
Flatey
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Brjanslaekur do Flatey ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Brjanslaekur do Flatey? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Brjanslaekur do Flatey je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Brjanslaekur do Flatey může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Brjanslaekur do Flatey co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Seatours. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Brjanslaekur Flatey, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Seatours nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Brjanslaekur do Flatey, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Brjanslaekur do Flatey

Přístav odjezdu
Brjanslaekur
Island
Přístav příjezdu
Flatey
Island
Vzdálenost
21 km
Trajektové společnosti
Seatours
Četnost přejezdů
14 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Brjanslaekur Flatey: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Brjanslaekur do Flatey se pohybují od 469 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 617 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Brjanslaekur - Flatey, je 568 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Brjanslaekur do Flatey je 1 hodin. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Flatey 1 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Flatey za 1 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Brjanslaekur ve 12:00. Poslední loď do Flatey vyplouvá z přístavu Brjanslaekur ve 18:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Brjanslaekur do Flatey.
568 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Brjanslaekur do Flatey (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
469 Kč - 617 Kč
Průměrná doba přejezdu Brjanslaekur Flatey
1 hodin
Čas odjezdu prvního trajektu do Flatey
12:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Flatey
18:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Flatey
13:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Flatey
19:30

Které společnosti provozují přepravu mezi Brjanslaekur a Flatey?

Pokud chcete cestovat mezi Brjanslaekur a Flatey trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Seatours, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Seatours Brjanslaekur Flatey
Seatours
Společnost Seatours provozuje trajektovou dopravu do Island, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Brjanslaekur a Flatey. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Brjanslaekur-Flatey a rezervovat si jízdenku Seatours mezi Brjanslaekur a Flatey. Seatours provozuje 14 přejezdů týdně do Flatey z Brjanslaekur a doba jízdy je 1 hodin. Více informací o společnosti Seatours
1 hodin
14 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Brjanslaekur? Kam připlouvají lodě v Flatey?

Přístav odjezdu v Brjanslaekur

Trajekty Seatours vyplouvají do Flatey z následujících přístavů v Brjanslaekur:

Brjanslaekur
Mapa

Přístav příjezdu v Flatey

Lodě společnosti Seatours připlouvají do Flatey z následujících přístavů:

Flatey
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu