Bueu
Přímá cesta trajekt do Ons
Ons
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Bueu do Ons ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Bueu do Ons? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Bueu do Ons je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Bueu do Ons může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Bueu do Ons co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Mar de Ons nebo Naviera Nabia. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Bueu Ons, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Mar de Ons nebo Naviera Nabia nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Bueu do Ons, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Bueu do Ons

Přístav odjezdu
Bueu
Španělsko
Galicie
Přístav příjezdu
Ons
Španělsko
Galicie
Vzdálenost
13 km
Trajektové společnosti
Mar de Ons, Naviera Nabia
Četnost přejezdů
7 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
55 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Bueu do Ons?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Bueu do Ons může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Ons. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Bueu do Ons je ideální způsob cestování.

Konečně si udělat čas na cestování
Je známo, že žijeme ve společnosti, kde všechno musí jít rychle, rychleji a rychleji. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Mar de Ons nebo Naviera Nabia na trase dlouhé 13 km mezi Bueuem a Onsem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná budete dokonce litovat, že jste do Onsu dorazili tak rychle!
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že cesta z Bueuu do Onsu je mnohem rychlejší letadlem. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Bueu-Ons na trajektu Naviera Nabia nebo Mar de Ons máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Bueu Ons, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Mar de Ons nebo Naviera Nabia, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Bueu a Ons?

Pokud chcete cestovat mezi Bueu a Ons trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Mar de Ons nebo Naviera Nabia, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Mar de Ons Bueu Ons
Mar de Ons
Mar de Ons je trajektová společnost se sídlem ve Španělsku, která nabízí přejezdy mezi galicijskými ostrovy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Bueu-Ons a rezervovat si jízdenku Mar de Ons mezi Bueu a Ons. Mar de Ons provozuje 8 přejezdů týdně do Ons z Bueu a doba jízdy je 55 min. Více informací o společnosti Mar de Ons
55 min
8 přejezdů týdně
Naviera Nabia Bueu Ons
Naviera Nabia
Společnost Naviera Nabia provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Bueu a Ons. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Bueu-Ons a rezervovat si jízdenku Naviera Nabia mezi Bueu a Ons. Naviera Nabia provozuje 6 přejezdů denně do Ons z Bueu a doba jízdy je 55 min. Více informací o společnosti Naviera Nabia
55 min
6 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Bueu? Kam připlouvají lodě v Ons?

Přístav odjezdu v Bueu

Trajekty Mar de Ons nebo Naviera Nabia vyplouvají do Ons z následujících přístavů v Bueu:

Bueu
Mapa

Přístav příjezdu v Ons

Lodě společnosti Naviera Nabia nebo Mar de Ons připlouvají do Ons z následujících přístavů:

Ons Island
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Bueu do Ons, bude vám cesta dlouhá 13 km mezi Bueu a Ons trvat nejméně 55 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Bueu a Ons méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Mar de Ons a Naviera Nabia). V současné době se mezi Bueu a Ons uskuteční 7 přejezdů denně.

Mezi Bueu a Ons jezdí 2 trajektových společností: Mar de Ons a Naviera Nabia.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Mar de Ons, Naviera Nabia.

Během cesty mezi Bueu a Ons urazíte 13 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu