Cádiz
Přímá cesta trajekt do Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Cádiz do Santa Cruz de Tenerife ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Cádiz do Santa Cruz de Tenerife? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Cádiz do Santa Cruz de Tenerife je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Cádiz do Santa Cruz de Tenerife může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Cádiz do Santa Cruz de Tenerife co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Cádiz Santa Cruz de Tenerife, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Cádiz do Santa Cruz de Tenerife, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Cádiz do Santa Cruz de Tenerife

Přístav odjezdu
Cádiz
Španělsko
Andalusie
Přístav příjezdu
Santa Cruz de Tenerife
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
1293 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
49 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Cádiz Santa Cruz de Tenerife: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Cádiz do Santa Cruz de Tenerife se pohybují od 4344 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 14092 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Cádiz - Santa Cruz de Tenerife, je 9230 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Cádiz do Santa Cruz de Tenerife je 20 hodin 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Santa Cruz de Tenerife 20 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Santa Cruz de Tenerife za 20 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Cádiz ve 14:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Cádiz do Santa Cruz de Tenerife.
9230 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Cádiz do Santa Cruz de Tenerife (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
4344 Kč - 14092 Kč
Průměrná doba přejezdu Cádiz Santa Cruz de Tenerife
20 hodin 30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Santa Cruz de Tenerife
14:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Santa Cruz de Tenerife
09:30

Proč jet trajektem z Cádiz do Santa Cruz de Tenerife?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Cádiz do Santa Cruz de Tenerife může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Santa Cruz de Tenerife. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Cádiz do Santa Cruz de Tenerife je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Z přístavu Cádiz do Santa Cruz de Tenerifeu budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Trajekty jsou ideální pro rodiny!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Cádizu do Santa Cruz de Tenerifeu s rodinou, než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Cádiz, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Santa Cruz de Tenerifeu čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Cádizem a Santa Cruz de Tenerifeem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Cádiz-Santa Cruz de Tenerife vstupte do vnějších prostor lodi Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Santa Cruz de Tenerifeu plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Cádiz a Santa Cruz de Tenerife?

Pokud chcete cestovat mezi Cádiz a Santa Cruz de Tenerife trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Acciona Trasmediterránea Cádiz Santa Cruz de Tenerife
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Cádiz-Santa Cruz de Tenerife a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Cádiz a Santa Cruz de Tenerife. Acciona Trasmediterránea provozuje 1 přejezdů týdně do Santa Cruz de Tenerife z Cádiz a doba jízdy je 49 hodin. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
49 hodin
1 přejezdů týdně
Naviera Armas Cádiz Santa Cruz de Tenerife
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Cádiz-Santa Cruz de Tenerife a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Cádiz a Santa Cruz de Tenerife. Více informací o společnosti Naviera Armas

Odkud vyplouvají trajekty v Cádiz? Kam připlouvají lodě v Santa Cruz de Tenerife?

Přístav odjezdu v Cádiz

Trajekty Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas vyplouvají do Santa Cruz de Tenerife z následujících přístavů v Cádiz:

Estacion Maritima Cádiz
Mapa

Přístav příjezdu v Santa Cruz de Tenerife

Lodě společnosti Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea připlouvají do Santa Cruz de Tenerife z následujících přístavů:

Santa Cruz de Tenerife
Mapa
Santa Cruz de Tenerife
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Cádiz do Santa Cruz de Tenerife, bude vám cesta dlouhá 1293 km mezi Cádiz a Santa Cruz de Tenerife trvat nejméně 49 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Cádiz a Santa Cruz de Tenerife méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Acciona Trasmediterránea a Naviera Armas). V současné době se mezi Cádiz a Santa Cruz de Tenerife uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Cádiz a Santa Cruz de Tenerife jezdí 2 trajektových společností: Acciona Trasmediterránea a Naviera Armas.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Během cesty mezi Cádiz a Santa Cruz de Tenerife urazíte 1293 km.

Ceny lodních lístků z Cádiz do Santa Cruz de Tenerife se pohybují od 4344 Kč za nejnižší cenu až po 14092 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 9230 Kč.

První trajekt z Cádiz odjíždí ve 14:00 do Santa Cruz de Tenerife.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu