Capri
Přímá cesta trajekt do Positano
Positano
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Capri do Positano ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Capri do Positano? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Capri do Positano je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Capri do Positano může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Capri do Positano co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet nebo Alilauro. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Capri Positano, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet nebo Alilauro nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Capri do Positano, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Capri do Positano

Přístav odjezdu
Capri
Itálie
Kampánie
Přístav příjezdu
Positano
Itálie
Kampánie
Vzdálenost
23 km
Trajektové společnosti
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Capri Positano: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Capri do Positano se pohybují od 518 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 543 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Capri - Positano, je 543 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Capri do Positano je 40 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Positano 50 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Positano za 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Capri ve 11:15. Poslední loď do Positano vyplouvá z přístavu Capri ve 17:32.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Capri do Positano.
543 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Capri do Positano (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
518 Kč - 543 Kč
Průměrná doba přejezdu Capri Positano
40 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Positano
11:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Positano
17:32
Čas příjezdu prvního trajektu do Positano
11:45
Čas příjezdu posledního trajektu do Positano
18:10

Proč jet trajektem z Capri do Positano?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Capri do Positano může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Positano. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Capri do Positano je ideální způsob cestování.

Odpočinete si mnohem více než v autě
Řízení dlouhých kilometrů není zrovna odpočinkové, zvláště když k tomu připočtete riziko dopravních zácp a nehod. Cesta trajektem Capri Positano je pravým opakem! Trajekty provozované společnostmi NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet nebo Alilauro mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Do Positanou dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Užijte si velmi pozorný personál
Každou minutu plavby Capri-Positano, od nalodění v přístavu Capri až po vylodění v Positanou, je vám k dispozici kvalifikovaný a usměvavý personál NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet nebo Alilauro, který se postará o příjemně strávený čas. Na lodi běžně najdete informační bod, většinou na hlavní palubě.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Příznivých účinků mořského vzduchu na zdraví je celá řada. Během plavby Capri-Positano vstupte do vnějších prostor lodi NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet nebo Alilauro a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Positanou plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Capri a Positano?

Pokud chcete cestovat mezi Capri a Positano trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet nebo Alilauro, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Capri Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Společnost Navigazione Libera del Golfo (NLG) byla založena v roce 1950 a sídlí v italské Neapoli. Společnost nabízí trajektové přepravy v oblasti Neapolského zálivu a Sardinie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Capri-Positano a rezervovat si jízdenku NLG - Navigazione Libera del Golfo mezi Capri a Positano. NLG - Navigazione Libera del Golfo provozuje 3 přejezdů denně do Positano z Capri a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti NLG - Navigazione Libera del Golfo
30 min
3 přejezdů denně
Alicost Capri Positano
Alicost
Společnost Alicost provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Capri a Positano. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Capri-Positano a rezervovat si jízdenku Alicost mezi Capri a Positano. Více informací o společnosti Alicost
Positano Jet Capri Positano
Positano Jet
Společnost Positano Jet provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Capri a Positano. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Capri-Positano a rezervovat si jízdenku Positano Jet mezi Capri a Positano. Více informací o společnosti Positano Jet
Alilauro Capri Positano
Alilauro
Alilauro je italská trajektová společnost se sídlem v Itálii, která nabízí trajektovou dopravu mezi italskými ostrovy v Tyrhénském moři, včetně ostrovů Ischia a Capri. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Capri-Positano a rezervovat si jízdenku Alilauro mezi Capri a Positano. Alilauro provozuje 7 přejezdů týdně do Positano z Capri a doba jízdy je 1 hodin 20 min. Více informací o společnosti Alilauro
1 hodin 20 min
7 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Capri? Kam připlouvají lodě v Positano?

Přístav odjezdu v Capri

Trajekty NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet nebo Alilauro vyplouvají do Positano z následujících přístavů v Capri:

Capri
Mapa

Přístav příjezdu v Positano

Lodě společnosti Alilauro, Positano Jet, Alicost nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo připlouvají do Positano z následujících přístavů:

Positano
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Capri do Positano, bude vám cesta dlouhá 23 km mezi Capri a Positano trvat nejméně 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Capri a Positano méně přejezdů) a na trajektové společnosti (NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet a Alilauro). V současné době se mezi Capri a Positano uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi Capri a Positano jezdí 4 trajektových společností: NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet a Alilauro.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro.

Před rezervací si porovnejte ceny NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Capri Positano, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Capri a Positano urazíte 23 km.

Ceny lodních lístků z Capri do Positano se pohybují od 518 Kč za nejnižší cenu až po 543 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 543 Kč.

První trajekt z Capri odjíždí ve 11:15 do Positano.

Poslední trajekt do Positano obvykle vyplouvá z Capri ve 17:32.

Jak vypadá přejezd trajektem z Capri do Positano?

Není vždy snadné udělat si jasnou představu o tom, jak bude přejezd z Capri do Positano vypadat, zejména pokud tento druh dopravy neznáte. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Capri až po vylodění v Positano, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet a Alilauro. Najdete zde také praktické informace o Capri a Positano.

Nalodění v Capri

Před zahájením cesty trajektem Capri Positano je třeba provést několik kroků:

  • Čas prezentace v přístavu Capri / Na příjezd do přístaviště trajektů v Capri si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet nebo Alilauro) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Capri - Positano / Na trajektovém terminálu Capri vyhledejte přepážky NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet nebo Alilauro a předložte svůj pas a číslo rezervace. Pokud máte auto, můžete se odbavit z fronty vozidel.
  • Nástup na trajekt do Positano / Z terminálu trajektů v Capri vás budou vysílané hlasové zprávy vyzývat k nástupu na trajekt. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet nebo Alilauro k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě trajektu mezi Capri a Positano

Na palubě lodi Alilauro, Positano Jet, Alicost nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo si můžete vybrat aktivity podle svých preferencí! Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Positano je na dohled, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Positano:

  • Positano přístav je na dohled / Do garáže se budete moci dostat až na výzvu posádky. Není třeba spěchat. Pokud chcete počkat, doporučujeme sledovat vplutí do přístavu Positano z vnější paluby.
  • Opusťte svou kajutu. / Pokud jste cestovali z Capri do Positano v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Positano.
  • Opusťte loď a Positano je váš / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. Celníci v Positano přístavu vás mohou podrobit kontrole. Konečně začala vaše dovolená v Positano!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu