Casamicciola Terme
Přímá cesta trajekt do Procida
Procida
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Casamicciola Terme do Procida ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Casamicciola Terme do Procida? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Casamicciola Terme do Procida je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Casamicciola Terme do Procida může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Casamicciola Terme do Procida co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou SNAV nebo Caremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Casamicciola Terme Procida, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí SNAV nebo Caremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Casamicciola Terme do Procida, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Casamicciola Terme do Procida

Přístav odjezdu
Casamicciola Terme
Itálie
Kampánie
Přístav příjezdu
Procida
Itálie
Kampánie
Vzdálenost
10 km
Trajektové společnosti
SNAV, Caremar
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Casamicciola Terme Procida: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Casamicciola Terme do Procida se pohybují od 346 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1604 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Casamicciola Terme - Procida, je 790 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Casamicciola Terme do Procida je 27 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Procida 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Procida za 20 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Casamicciola Terme ve 07:10. Poslední loď do Procida vyplouvá z přístavu Casamicciola Terme ve 17:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Casamicciola Terme do Procida.
790 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Casamicciola Terme do Procida (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
346 Kč - 1604 Kč
Průměrná doba přejezdu Casamicciola Terme Procida
27 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Procida
07:10
Čas odjezdu posledního trajektu do Procida
17:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Procida
07:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Procida
18:00

Proč jet trajektem z Casamicciola Terme do Procida?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Casamicciola Terme do Procida může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Procida. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Casamicciola Terme do Procida je ideální způsob cestování.

Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Casamicciola Terme-Procida vstupte do vnějších prostor lodi SNAV nebo Caremar a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Procidau plni energie.
Přeprava kola není problém
Cestování vlakem, letadlem nebo autobusem s vaším kolem se často mění v noční můru, protože jeho přeprava je velmi těžkopádná. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Casamicciola Terme-Procida v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Procidau nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Odpočinek v kajutě
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Casamicciola Termeu do Procidau nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.

Které společnosti provozují přepravu mezi Casamicciola Terme a Procida?

Pokud chcete cestovat mezi Casamicciola Terme a Procida trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně SNAV nebo Caremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

SNAV Casamicciola Terme Procida
SNAV
SNAV je italská trajektová společnost nabízející trajektové služby mezi italskými ostrovy a přístavy na italské pevnině, jakož i mezinárodní služby do Chorvatska a Albánie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Casamicciola Terme-Procida a rezervovat si jízdenku SNAV mezi Casamicciola Terme a Procida. SNAV provozuje 4 přejezdů denně do Procida z Casamicciola Terme a doba jízdy je 20 min. Více informací o společnosti SNAV
20 min
4 přejezdů denně
Caremar Casamicciola Terme Procida
Caremar
Společnost Caremar provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Casamicciola Terme a Procida. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Casamicciola Terme-Procida a rezervovat si jízdenku Caremar mezi Casamicciola Terme a Procida. Více informací o společnosti Caremar

Odkud vyplouvají trajekty v Casamicciola Terme? Kam připlouvají lodě v Procida?

Přístav odjezdu v Casamicciola Terme

Trajekty SNAV nebo Caremar vyplouvají do Procida z následujících přístavů v Casamicciola Terme:

Casamicciola
Mapa

Přístav příjezdu v Procida

Lodě společnosti Caremar nebo SNAV připlouvají do Procida z následujících přístavů:

Procida
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Casamicciola Terme do Procida, bude vám cesta dlouhá 10 km mezi Casamicciola Terme a Procida trvat nejméně 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Casamicciola Terme a Procida méně přejezdů) a na trajektové společnosti (SNAV a Caremar). V současné době se mezi Casamicciola Terme a Procida uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi Casamicciola Terme a Procida jezdí 2 trajektových společností: SNAV a Caremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí SNAV, Caremar.

Během cesty mezi Casamicciola Terme a Procida urazíte 10 km.

Ceny lodních lístků z Casamicciola Terme do Procida se pohybují od 346 Kč za nejnižší cenu až po 1604 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 790 Kč.

První trajekt z Casamicciola Terme odjíždí ve 07:10 do Procida.

Poslední trajekt do Procida obvykle vyplouvá z Casamicciola Terme ve 17:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu