Castlebay
Přímá cesta trajekt do Oban
Oban
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Castlebay do Oban ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Castlebay do Oban? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Castlebay do Oban je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Castlebay do Oban může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Castlebay do Oban co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Caledonian MacBrayne. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Castlebay Oban, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Caledonian MacBrayne nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Castlebay do Oban, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Castlebay do Oban

Přístav odjezdu
Castlebay
Spojené Království
Skotsko
Přístav příjezdu
Oban
Spojené Království
Skotsko
Vzdálenost
137 km
Trajektové společnosti
Caledonian MacBrayne
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Castlebay a Oban?

Pokud chcete cestovat mezi Castlebay a Oban trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Caledonian MacBrayne, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Caledonian MacBrayne Castlebay Oban
Caledonian MacBrayne
Společnost Caledonian MacBrayne provozuje trajektovou dopravu do Spojené Království, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Castlebay a Oban. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Castlebay-Oban a rezervovat si jízdenku Caledonian MacBrayne mezi Castlebay a Oban. Více informací o společnosti Caledonian MacBrayne

Odkud vyplouvají trajekty v Castlebay? Kam připlouvají lodě v Oban?

Přístav odjezdu v Castlebay

Trajekty Caledonian MacBrayne vyplouvají do Oban z následujících přístavů v Castlebay:

Castlebay
Mapa

Přístav příjezdu v Oban

Lodě společnosti Caledonian MacBrayne připlouvají do Oban z následujících přístavů:

Oban
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu