Cavo
Přímá cesta trajekt do Piombino
Piombino
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Cavo do Piombino ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Cavo do Piombino? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Cavo do Piombino je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Cavo do Piombino může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Cavo do Piombino co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Moby Lines nebo Toremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Cavo Piombino, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Moby Lines nebo Toremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Cavo do Piombino, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Cavo do Piombino

Přístav odjezdu
Cavo
Itálie
Toskánsko
Přístav příjezdu
Piombino
Itálie
Toskánsko
Vzdálenost
11 km
Trajektové společnosti
Moby Lines, Toremar
Četnost přejezdů
10 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Cavo Piombino: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Cavo do Piombino se pohybují od 395 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2715 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Cavo - Piombino, je 839 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Cavo do Piombino je 25 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Piombino 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Piombino za 20 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Cavo ve 07:10. Poslední loď do Piombino vyplouvá z přístavu Cavo ve 14:40.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Cavo do Piombino.
839 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Cavo do Piombino (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
395 Kč - 2715 Kč
Průměrná doba přejezdu Cavo Piombino
25 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Piombino
07:10
Čas odjezdu posledního trajektu do Piombino
14:40
Čas příjezdu prvního trajektu do Piombino
07:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Piombino
15:10

Proč jet trajektem z Cavo do Piombino?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Cavo do Piombino může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Piombino. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Cavo do Piombino je ideální způsob cestování.

Odpočinek v kajutě
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Cavou do Piombinou nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Na trajektu Cavo Piombino si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Piombinou omezený pohyb. Doporučujeme však zeptat se posádky Moby Lines nebo Toremar, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Cestování vlakem, letadlem nebo autobusem s vaším kolem se často mění v noční můru, protože jeho přeprava je velmi těžkopádná. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Cavo-Piombino v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Piombinou nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.

Které společnosti provozují přepravu mezi Cavo a Piombino?

Pokud chcete cestovat mezi Cavo a Piombino trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Moby Lines nebo Toremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Moby Lines Cavo Piombino
Moby Lines
Moby Lines je italská trajektová společnost, která obsluhuje Sardinii a Korsiku z Itálie již od roku 1959. Jak si mohu rezervovat přejezd Moby Lines Cavo Piombino? Pomocí Vivanody a jejího vyhledávače pro více druhů přepravy! Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Cavo-Piombino a rezervovat si jízdenku Moby Lines mezi Cavo a Piombino. Moby Lines provozuje 5 přejezdů denně do Piombino z Cavo a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Moby Lines
30 min
5 přejezdů denně
Toremar Cavo Piombino
Toremar
Společnost Toremar byla založena v roce 1981 a sídlí v Itálii. Společnost nabízí přejezdy mezi toskánskými ostrovy a Sardinií. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Cavo-Piombino a rezervovat si jízdenku Toremar mezi Cavo a Piombino. Toremar provozuje 5 přejezdů denně do Piombino z Cavo a doba jízdy je 20 min. Více informací o společnosti Toremar
20 min
5 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Cavo? Kam připlouvají lodě v Piombino?

Přístav odjezdu v Cavo

Trajekty Moby Lines nebo Toremar vyplouvají do Piombino z následujících přístavů v Cavo:

Cavo
Mapa

Přístav příjezdu v Piombino

Lodě společnosti Toremar nebo Moby Lines připlouvají do Piombino z následujících přístavů:

Piombino
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Cavo do Piombino, bude vám cesta dlouhá 11 km mezi Cavo a Piombino trvat nejméně 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Cavo a Piombino méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Moby Lines a Toremar). V současné době se mezi Cavo a Piombino uskuteční 10 přejezdů denně.

Mezi Cavo a Piombino jezdí 2 trajektových společností: Moby Lines a Toremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Moby Lines, Toremar.

Během cesty mezi Cavo a Piombino urazíte 11 km.

Ceny lodních lístků z Cavo do Piombino se pohybují od 395 Kč za nejnižší cenu až po 2715 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 839 Kč.

První trajekt z Cavo odjíždí ve 07:10 do Piombino.

Poslední trajekt do Piombino obvykle vyplouvá z Cavo ve 14:40.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu