Cavo
Přímá cesta trajekt do Portoferraio
Portoferraio
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Cavo do Portoferraio ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Cavo do Portoferraio? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Cavo do Portoferraio je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Cavo do Portoferraio může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Cavo do Portoferraio co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Toremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Cavo Portoferraio, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Toremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Cavo do Portoferraio, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Cavo do Portoferraio

Přístav odjezdu
Cavo
Itálie
Toskánsko
Přístav příjezdu
Portoferraio
Itálie
Toskánsko
Vzdálenost
10 km
Trajektové společnosti
Toremar
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Cavo Portoferraio: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Cavo do Portoferraio se pohybují od 370 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 370 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Cavo - Portoferraio, je 370 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Cavo do Portoferraio je 20 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Portoferraio 20 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Portoferraio za 20 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Cavo ve 09:00. Poslední loď do Portoferraio vyplouvá z přístavu Cavo ve 12:40.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Cavo do Portoferraio.
370 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Cavo do Portoferraio (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
370 Kč - 370 Kč
Průměrná doba přejezdu Cavo Portoferraio
20 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Portoferraio
09:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Portoferraio
12:40
Čas příjezdu prvního trajektu do Portoferraio
09:20
Čas příjezdu posledního trajektu do Portoferraio
13:00

Které společnosti provozují přepravu mezi Cavo a Portoferraio?

Pokud chcete cestovat mezi Cavo a Portoferraio trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Toremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Toremar Cavo Portoferraio
Toremar
Společnost Toremar byla založena v roce 1981 a sídlí v Itálii. Společnost nabízí přejezdy mezi toskánskými ostrovy a Sardinií. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Cavo-Portoferraio a rezervovat si jízdenku Toremar mezi Cavo a Portoferraio. Toremar provozuje 4 přejezdů denně do Portoferraio z Cavo a doba jízdy je 20 min. Více informací o společnosti Toremar
20 min
4 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Cavo? Kam připlouvají lodě v Portoferraio?

Přístav odjezdu v Cavo

Trajekty Toremar vyplouvají do Portoferraio z následujících přístavů v Cavo:

Cavo
Mapa

Přístav příjezdu v Portoferraio

Lodě společnosti Toremar připlouvají do Portoferraio z následujících přístavů:

Portoferraio
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu