Chalki
Přímá cesta trajekt do Tilos
Tilos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Chalki do Tilos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Chalki do Tilos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Chalki do Tilos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Chalki do Tilos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Chalki do Tilos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Dodekanisos Seaways nebo Alko Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Chalki Tilos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Dodekanisos Seaways nebo Alko Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Chalki do Tilos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Chalki do Tilos

Přístav odjezdu
Chalki
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Tilos
Řecko
Dodekané
Vzdálenost
31 km
Trajektové společnosti
Dodekanisos Seaways, Alko Ferries
Četnost přejezdů
2 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Chalki Tilos: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Chalki do Tilos se pohybují od 395 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1974 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Chalki - Tilos, je 1185 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Chalki do Tilos je 40 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Tilos 40 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Tilos za 40 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Chalki ve 09:15. Poslední loď do Tilos vyplouvá z přístavu Chalki ve 09:20.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Chalki do Tilos.
1185 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Chalki do Tilos (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
395 Kč - 1974 Kč
Průměrná doba přejezdu Chalki Tilos
40 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Tilos
09:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Tilos
09:20
Čas příjezdu prvního trajektu do Tilos
09:55
Čas příjezdu posledního trajektu do Tilos
10:00

Proč jet trajektem z Chalki do Tilos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Chalki do Tilos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Tilos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Chalki do Tilos je ideální způsob cestování.

Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Příznivých účinků mořského vzduchu na zdraví je celá řada. V Chalkiu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Dodekanisos Seaways nebo Alko Ferries a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Tilosu plni energie.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že cesta z Chalkiu do Tilosu je mnohem rychlejší letadlem. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Chalki-Tilos na trajektu Alko Ferries nebo Dodekanisos Seaways máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Služby a míra svobody během letu jsou radikálně odlišné!
Přeprava kola není problém
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Z Chalkiu do Tilosu pojedete s naprostým klidem a bez obav z poškození vašeho motocyklu. Najdete ho při vystupování po příjezdu do Tilosu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Chalki a Tilos?

Pokud chcete cestovat mezi Chalki a Tilos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Dodekanisos Seaways nebo Alko Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Dodekanisos Seaways Chalki Tilos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways byla založena v roce 1991 a sídlí na Rhodosu v Řecku. Společnost obsluhuje ostrovy v Egejském moři a přístavy v Jónském moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Chalki-Tilos a rezervovat si jízdenku Dodekanisos Seaways mezi Chalki a Tilos. Dodekanisos Seaways provozuje 2 přejezdů týdně do Tilos z Chalki a doba jízdy je 40 min. Více informací o společnosti Dodekanisos Seaways
40 min
2 přejezdů týdně
Alko Ferries Chalki Tilos
Alko Ferries
Společnost Alko Ferries provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Chalki a Tilos. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Chalki-Tilos a rezervovat si jízdenku Alko Ferries mezi Chalki a Tilos. Více informací o společnosti Alko Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Chalki? Kam připlouvají lodě v Tilos?

Přístav odjezdu v Chalki

Trajekty Dodekanisos Seaways nebo Alko Ferries vyplouvají do Tilos z následujících přístavů v Chalki:

Chalki
Mapa

Přístav příjezdu v Tilos

Lodě společnosti Alko Ferries nebo Dodekanisos Seaways připlouvají do Tilos z následujících přístavů:

Tilos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Chalki do Tilos, bude vám cesta dlouhá 31 km mezi Chalki a Tilos trvat nejméně 40 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Chalki a Tilos méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Dodekanisos Seaways a Alko Ferries). V současné době se mezi Chalki a Tilos uskuteční 2 přejezdů týdně.

Mezi Chalki a Tilos jezdí 2 trajektových společností: Dodekanisos Seaways a Alko Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Dodekanisos Seaways, Alko Ferries.

Během cesty mezi Chalki a Tilos urazíte 31 km.

Ceny lodních lístků z Chalki do Tilos se pohybují od 395 Kč za nejnižší cenu až po 1974 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1185 Kč.

První trajekt z Chalki odjíždí ve 09:15 do Tilos.

Poslední trajekt do Tilos obvykle vyplouvá z Chalki ve 09:20.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu