Cherbourg
Přímá cesta trajekt do Guernsey
Guernsey
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Cherbourg do Guernsey ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Cherbourg do Guernsey? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Cherbourg do Guernsey je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Cherbourg do Guernsey může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Cherbourg do Guernsey co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Condor Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Cherbourg Guernsey, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Condor Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Cherbourg do Guernsey, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Cherbourg do Guernsey

Přístav odjezdu
Cherbourg
Francie
Normandie
Přístav příjezdu
Guernsey
Spojené Království
Channel Islands
Vzdálenost
73 km
Trajektové společnosti
Condor Ferries
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Cherbourg a Guernsey?

Pokud chcete cestovat mezi Cherbourg a Guernsey trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Condor Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Condor Ferries Cherbourg Guernsey
Condor Ferries
Od roku 1964 je Condor Ferries vedoucí společností pro spojení mezi St Malo a Normanskými ostrovy a Velkou Británií. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Cherbourg-Guernsey a rezervovat si jízdenku Condor Ferries mezi Cherbourg a Guernsey. Více informací o společnosti Condor Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Cherbourg? Kam připlouvají lodě v Guernsey?

Přístav odjezdu v Cherbourg

Trajekty Condor Ferries vyplouvají do Guernsey z následujících přístavů v Cherbourg:

Cherbourg - Gare Maritime
Mapa

Přístav příjezdu v Guernsey

Lodě společnosti Condor Ferries připlouvají do Guernsey z následujících přístavů:

Saint Peter Guernsey Terminal
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu