Doporučená trasa
Cherbourg
Přímá cesta trajekt do Rosslare
Rosslare
Viz ceny
Alternativní trasy
Cherbourg
Cesta trajekt do Dublin
Dublin
Cesta vlak, autobus do Rosslare
Rosslare
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Cherbourg do Rosslare ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Cherbourg do Rosslare? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Cherbourg do Rosslare je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Cherbourg do Rosslare může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Cherbourg do Rosslare co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries nebo Stena Line. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Cherbourg Rosslare, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries nebo Celtic Link Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Cherbourg do Rosslare, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Cherbourg do Rosslare

Přístav odjezdu
Cherbourg
Francie
Normandie
Přístav příjezdu
Rosslare
Irsko
Vzdálenost
444 km
Trajektové společnosti
Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
16 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Cherbourg Rosslare: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Cherbourg do Rosslare se pohybují od 1851 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 20534 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Cherbourg - Rosslare, je 6047 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Cherbourg do Rosslare je 17 hodin 17 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Rosslare 19 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Rosslare za 15 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Cherbourg ve 15:00. Poslední loď do Rosslare vyplouvá z přístavu Cherbourg ve 21:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Cherbourg do Rosslare.
6047 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Cherbourg do Rosslare (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1851 Kč - 20534 Kč
Průměrná doba přejezdu Cherbourg Rosslare
17 hodin 17 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Rosslare
15:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Rosslare
21:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Rosslare
05:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Rosslare
14:30

Proč jet trajektem z Cherbourg do Rosslare?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Cherbourg do Rosslare může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Rosslare. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Cherbourg do Rosslare je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Cherbourg Rosslare, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries nebo Celtic Link Ferries, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí Cherbourg Rosslare je mimořádně relaxační. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries nebo Celtic Link Ferries, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Rosslareu již odpočatí.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Cherbourgu do Rosslareu s rodinou, než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Cherbourg, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Vaše děti budou na cestu trajektem z Cherbourgu do Rosslareu dlouho vzpomínat.

Které společnosti provozují přepravu mezi Cherbourg a Rosslare?

Pokud chcete cestovat mezi Cherbourg a Rosslare trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries nebo Celtic Link Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Stena Line Cherbourg Rosslare
Stena Line
Stena Line je švédská trajektová společnost nabízející osobní a automobilovou dopravu mezi přístavy v západní Evropě, včetně spojení mezi přístavy Harwich ve Spojeném království a Hook of Holland v Nizozemsku, mezi Hullem a Rotterdamem a mezi Liverpoolem a Belfastem v Severním Irsku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Cherbourg-Rosslare a rezervovat si jízdenku Stena Line mezi Cherbourg a Rosslare. Více informací o společnosti Stena Line
Brittany Ferries Cherbourg Rosslare
Brittany Ferries
Brittany Ferries je bretaňská lodní společnost provozující trajektovou dopravu do Anglie, Irska a Španělska. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Cherbourg-Rosslare a rezervovat si jízdenku Brittany Ferries mezi Cherbourg a Rosslare. Brittany Ferries provozuje 1 přejezdů týdně do Rosslare z Cherbourg a doba jízdy je 16 hodin. Více informací o společnosti Brittany Ferries
16 hodin
1 přejezdů týdně
Irish Ferries Cherbourg Rosslare
Irish Ferries
Společnost Irish Ferries provozuje trajektovou dopravu mezi Irskem a Velkou Británií a Irskem a Francií. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Cherbourg-Rosslare a rezervovat si jízdenku Irish Ferries mezi Cherbourg a Rosslare. Více informací o společnosti Irish Ferries
Celtic Link Ferries Cherbourg Rosslare
Celtic Link Ferries
Společnost Celtic Link Ferries provozuje trajektovou dopravu do Irsko a Francie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Cherbourg a Rosslare. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Cherbourg-Rosslare a rezervovat si jízdenku Celtic Link Ferries mezi Cherbourg a Rosslare. Více informací o společnosti Celtic Link Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Cherbourg? Kam připlouvají lodě v Rosslare?

Přístav odjezdu v Cherbourg

Trajekty Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries nebo Celtic Link Ferries vyplouvají do Rosslare z následujících přístavů v Cherbourg:

Cherbourg - Gare Maritime
Mapa

Přístav příjezdu v Rosslare

Lodě společnosti Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries nebo Stena Line připlouvají do Rosslare z následujících přístavů:

Rosslare Europort Ferries
Mapa
Další alternativní plavby z Cherbourg do Rosslare
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Cherbourg do Rosslare, bude vám cesta dlouhá 444 km mezi Cherbourg a Rosslare trvat nejméně 16 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Cherbourg a Rosslare méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries a Celtic Link Ferries). V současné době se mezi Cherbourg a Rosslare uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Cherbourg a Rosslare jezdí 4 trajektových společností: Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries a Celtic Link Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line.

Před rezervací si porovnejte ceny Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Cherbourg Rosslare, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Cherbourg a Rosslare urazíte 444 km.

Ceny lodních lístků z Cherbourg do Rosslare se pohybují od 1851 Kč za nejnižší cenu až po 20534 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 6047 Kč.

První trajekt z Cherbourg odjíždí ve 15:00 do Rosslare.

Poslední trajekt do Rosslare obvykle vyplouvá z Cherbourg ve 21:00.

Zažijte přejezd trajektem z Cherbourg do Rosslare

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Cherbourg a Rosslare. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries nebo Stena Line, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Cherbourg až po vylodění v Rosslare. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Cherbourg a Rosslare.

Odjezd trajektem z Cherbourg

Než se vydáte na cestu trajektem z Cherbourg do Rosslare, zde je několik kroků, které je třeba učinit před nástupem na loď:

  • Prezentace v přístavu Cherbourg / Do trajektového terminálu Cherbourg byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries nebo Celtic Link Ferries. Po uplynutí této doby je společnost oprávněna odmítnout váš nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Cherbourg - Rosslare / Jděte k přepážce společnosti Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries nebo Stena Line na trajektovém terminálu Cherbourg a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Rosslare / V terminálu trajektů v Cherbourg sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Ve vašem vozidle bude personál Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries nebo Celtic Link Ferries pokračovat v nástupu na palubu po jednotlivých řádcích. Trpělivě vyčkejte, až na vás přijde řada.

Přejezd z Cherbourg do Rosslare: na palubě lodi...

Na palubě lodi Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries nebo Stena Line si můžete vybrat aktivity podle svých preferencí! Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Vylodění z trajektu v Rosslare

Zde je několik informací k vylodění v Rosslare:

  • Blíží se k přístavu Rosslare / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Nemá smysl spěchat. Místo toho si vychutnejte příjezd do přístavu v Rosslare z paluby lodi.
  • Opusťte svou kajutu. / Pokud jste cestovali z Cherbourg do Rosslare v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Rosslare.
  • Opusťte loď a Rosslare je váš / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Pěší cestující se dostanou z lodi ještě rychleji. V Rosslare nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně váš pobyt v Rosslare začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu