Chios
Přímá cesta trajekt do Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Chios do Agios Kyrikos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Chios do Agios Kyrikos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Chios do Agios Kyrikos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Chios do Agios Kyrikos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Chios do Agios Kyrikos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Chios Agios Kyrikos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Chios do Agios Kyrikos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Chios do Agios Kyrikos

Přístav odjezdu
Chios
Řecko
Severní Egejské ostrovy
Přístav příjezdu
Agios Kyrikos
Řecko
Vzdálenost
84 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
7 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Chios Agios Kyrikos: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Chios do Agios Kyrikos se pohybují od 346 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1974 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Chios - Agios Kyrikos, je 1061 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Chios do Agios Kyrikos je 6 hodin 12 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Agios Kyrikos 6 hodin 25 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Agios Kyrikos za 6 hodin 5 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Chios ve 08:50. Poslední loď do Agios Kyrikos vyplouvá z přístavu Chios ve 10:25.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Chios do Agios Kyrikos.
1061 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Chios do Agios Kyrikos (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
346 Kč - 1974 Kč
Průměrná doba přejezdu Chios Agios Kyrikos
6 hodin 12 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Agios Kyrikos
08:50
Čas odjezdu posledního trajektu do Agios Kyrikos
10:25
Čas příjezdu prvního trajektu do Agios Kyrikos
14:55
Čas příjezdu posledního trajektu do Agios Kyrikos
16:50

Které společnosti provozují přepravu mezi Chios a Agios Kyrikos?

Pokud chcete cestovat mezi Chios a Agios Kyrikos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Chios Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Chios-Agios Kyrikos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Chios a Agios Kyrikos. Hellenic Seaways provozuje 1 přejezdů týdně do Agios Kyrikos z Chios a doba jízdy je 7 hodin 20 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
7 hodin 20 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Chios? Kam připlouvají lodě v Agios Kyrikos?

Přístav odjezdu v Chios

Trajekty Hellenic Seaways vyplouvají do Agios Kyrikos z následujících přístavů v Chios:

Chios
Mapa

Přístav příjezdu v Agios Kyrikos

Lodě společnosti Hellenic Seaways připlouvají do Agios Kyrikos z následujících přístavů:

Port of Agios Kyrikos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu