Chios
Přímá cesta trajekt do Cesme
Cesme
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Chios do Cesme ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Chios do Cesme? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Chios do Cesme je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Chios do Cesme může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Chios do Cesme co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Ertürk Lines nebo Turyol. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Chios Cesme, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Ertürk Lines nebo Turyol nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Chios do Cesme, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Chios do Cesme

Přístav odjezdu
Chios
Řecko
Severní Egejské ostrovy
Přístav příjezdu
Cesme
Turecko
Vzdálenost
15 km
Trajektové společnosti
Ertürk Lines, Turyol
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Chios Cesme: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Chios do Cesme se pohybují od 888 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4739 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Chios - Cesme, je 2764 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Chios do Cesme je 35 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Cesme 35 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Cesme za 35 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Chios ve 08:30. Poslední loď do Cesme vyplouvá z přístavu Chios ve 18:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Chios do Cesme.
2764 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Chios do Cesme (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
888 Kč - 4739 Kč
Průměrná doba přejezdu Chios Cesme
35 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Cesme
08:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Cesme
18:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Cesme
09:05
Čas příjezdu posledního trajektu do Cesme
19:35

Proč jet trajektem z Chios do Cesme?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Chios do Cesme může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Cesme. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Chios do Cesme je ideální způsob cestování.

Odpočinete si mnohem více než v autě
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Cesta trajektem Chios Cesme je pravým opakem! Na palubě, v závislosti na provozované lodi Ertürk Lines nebo Turyol, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Do Cesmeu dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Cestování trajektem je prostě ideální způsob, jak cestovat mezi Chiosem a Cesmeem, když jste s rodinou a zejména s dětmi. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Chios, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Cesmeu čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Chiosem a Cesmeem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.
Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Chiosu do Cesmeu rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.

Které společnosti provozují přepravu mezi Chios a Cesme?

Pokud chcete cestovat mezi Chios a Cesme trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Ertürk Lines nebo Turyol, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Ertürk Lines Chios Cesme
Ertürk Lines
Společnost Ertürk Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko a Turecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Chios a Cesme. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Chios-Cesme a rezervovat si jízdenku Ertürk Lines mezi Chios a Cesme. Ertürk Lines provozuje 7 přejezdů týdně do Cesme z Chios a doba jízdy je 20 min. Více informací o společnosti Ertürk Lines
20 min
7 přejezdů týdně
Turyol Chios Cesme
Turyol
Společnost Turyol provozuje trajektovou dopravu do Řecko a Turecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Chios a Cesme. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Chios-Cesme a rezervovat si jízdenku Turyol mezi Chios a Cesme. Turyol provozuje 3 přejezdů denně do Cesme z Chios a doba jízdy je 40 min. Více informací o společnosti Turyol
40 min
3 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Chios? Kam připlouvají lodě v Cesme?

Přístav odjezdu v Chios

Trajekty Ertürk Lines nebo Turyol vyplouvají do Cesme z následujících přístavů v Chios:

Chios
Mapa

Přístav příjezdu v Cesme

Lodě společnosti Turyol nebo Ertürk Lines připlouvají do Cesme z následujících přístavů:

Cesme
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Chios do Cesme, bude vám cesta dlouhá 15 km mezi Chios a Cesme trvat nejméně 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Chios a Cesme méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Ertürk Lines a Turyol). V současné době se mezi Chios a Cesme uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi Chios a Cesme jezdí 2 trajektových společností: Ertürk Lines a Turyol.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Ertürk Lines, Turyol.

Během cesty mezi Chios a Cesme urazíte 15 km.

Ceny lodních lístků z Chios do Cesme se pohybují od 888 Kč za nejnižší cenu až po 4739 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2764 Kč.

První trajekt z Chios odjíždí ve 08:30 do Cesme.

Poslední trajekt do Cesme obvykle vyplouvá z Chios ve 18:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu