Doporučená trasa
Civitavecchia
Přímá cesta trajekt do Arbatax
Arbatax
Viz ceny
Alternativní trasy
Civitavecchia
Cesta trajekt do Olbia
Olbia
Cesta trajekt do Arbatax
Arbatax
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Civitavecchia do Arbatax ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Civitavecchia do Arbatax? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Civitavecchia do Arbatax je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Civitavecchia do Arbatax může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Civitavecchia do Arbatax co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci nebo Saremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Civitavecchia Arbatax, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Tirrenia di Navigazione nebo Grimaldi Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Civitavecchia do Arbatax, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Civitavecchia do Arbatax

Přístav odjezdu
Civitavecchia
Itálie
Latium
Přístav příjezdu
Arbatax
Itálie
Sardinie
Vzdálenost
298 km
Trajektové společnosti
Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci, Saremar
Četnost přejezdů
2 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
10 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Civitavecchia Arbatax: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Civitavecchia do Arbatax se pohybují od 938 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4467 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Civitavecchia - Arbatax, je 2715 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Civitavecchia do Arbatax je 9 hodin. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Arbatax 9 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Arbatax za 9 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Civitavecchia ve 20:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Civitavecchia do Arbatax.
2715 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Civitavecchia do Arbatax (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
938 Kč - 4467 Kč
Průměrná doba přejezdu Civitavecchia Arbatax
9 hodin
Čas odjezdu prvního trajektu do Arbatax
20:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Arbatax
05:00

Proč jet trajektem z Civitavecchia do Arbatax?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Civitavecchia do Arbatax může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Arbatax. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Civitavecchia do Arbatax je ideální způsob cestování.

Přeprava kola není problém
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Civitavecchia-Arbatax v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Arbataxu nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
U jiných druhů dopravy jsme často omezeni na 1 zavazadlo a každé další zavazadlo je zpoplatněno. Při nástupu na trajekt Tirrenia di Navigazione nebo Grimaldi Lines v Civitavecchiau si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Arbataxu omezený pohyb. Doporučujeme však zeptat se posádky Tirrenia di Navigazione nebo Grimaldi Lines, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Z přístavu Civitavecchia do Arbataxu budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Civitavecchia a Arbatax?

Pokud chcete cestovat mezi Civitavecchia a Arbatax trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Tirrenia di Navigazione nebo Grimaldi Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Tirrenia di Navigazione Civitavecchia Arbatax
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione je trajektová společnost se sídlem v Cagliari na Sardinii. Byla založena v roce 1946 a nabízí přejezdy do několika destinací v Itálii a na Sardinii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Civitavecchia-Arbatax a rezervovat si jízdenku Tirrenia di Navigazione mezi Civitavecchia a Arbatax. Tirrenia di Navigazione provozuje 2 přejezdů týdně do Arbatax z Civitavecchia a doba jízdy je 10 hodin. Více informací o společnosti Tirrenia di Navigazione
10 hodin
2 přejezdů týdně
Grimaldi Lines Civitavecchia Arbatax
Grimaldi Lines
Společnost Grimaldi Lines byla založena v roce 1947 a sídlí v italské Neapoli. Nabízí trajektové služby do několika destinací v Evropě a severní Africe. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Civitavecchia-Arbatax a rezervovat si jízdenku Grimaldi Lines mezi Civitavecchia a Arbatax. Více informací o společnosti Grimaldi Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Civitavecchia? Kam připlouvají lodě v Arbatax?

Přístav odjezdu v Civitavecchia

Trajekty Tirrenia di Navigazione nebo Grimaldi Lines vyplouvají do Arbatax z následujících přístavů v Civitavecchia:

Civitavecchia
Mapa

Přístav příjezdu v Arbatax

Lodě společnosti Grimaldi Lines nebo Tirrenia di Navigazione připlouvají do Arbatax z následujících přístavů:

Porti di Tortoli Arbatax
Mapa
Další alternativní plavby z Civitavecchia do Arbatax
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Civitavecchia do Arbatax, bude vám cesta dlouhá 298 km mezi Civitavecchia a Arbatax trvat nejméně 10 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Civitavecchia a Arbatax méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Tirrenia di Navigazione a Grimaldi Lines). V současné době se mezi Civitavecchia a Arbatax uskuteční 2 přejezdů týdně.

Mezi Civitavecchia a Arbatax jezdí 2 trajektových společností: Tirrenia di Navigazione a Grimaldi Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Během cesty mezi Civitavecchia a Arbatax urazíte 298 km.

Ceny lodních lístků z Civitavecchia do Arbatax se pohybují od 938 Kč za nejnižší cenu až po 4467 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2715 Kč.

První trajekt z Civitavecchia odjíždí ve 20:00 do Arbatax.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu