Cestování trajektem z Cork do Kantábrie

Cestování trajektem z Cork do Kantábrie je skvělou volbou! Trajekty Cork Kantábrie provozuje 1 lodních společností (Brittany Ferries), které obsluhují přístavy Santander a Cork.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Cork Kantábrie, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Brittany Ferries.

Trajekt Cork Kantábrie v číslech

Země
Irsko
Španělsko
Počet přístavů
2
Počet trajektových spojení
1
Počet trajektových společností
1
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Cork Kantábrie

Hledáte trajekt z Cork do Kantábrie? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Cork a Kantábrie. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Brittany Ferries nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Cork nebo Santander použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Cork Kantábrie, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Brittany Ferries. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 1 trajektových tras mezi Cork a Kantábrie!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Cork Kantábrie - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Cork do Kantábrie

Kantábrie: Příjezd trajektem z Cork a objevování regionu

Vaší první zastávkou bude Santander, hlavní město Kantábrie. Toto živé přístavní město je proslulé svou krásnou pobřežní promenádou Paseo de Pereda. Projděte se po této promenádě a obdivujte nádherný výhled na záliv a okolní hory. Nenechte si ujít ani Palacio de la Magdalena, mistrovské architektonické dílo na poloostrově s úchvatným výhledem na oceán. Santander se může pochlubit také několika vynikajícími plážemi, například slavnou pláží El Sardinero, která je ideální pro odpočinek a slunění.

Dále se vydejte do Santillana del Mar, malého středověkého městečka s jedinečným kouzlem. Projděte se dlážděnými uličkami a obdivujte tradiční domy s kamennými fasádami. Nenechte si ujít kolegiátní kostel Santa Juliana, velkolepou stavbu z 12. století. A pokud jste milovníci historie, nenechte si ujít jeskyni Altamira, která je proslulá prehistorickými jeskynními malbami.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None