Corvo
Přímá cesta trajekt do Santa Cruz das Flores
Santa Cruz das Flores
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Corvo do Santa Cruz das Flores ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Corvo do Santa Cruz das Flores? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Corvo do Santa Cruz das Flores je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Corvo do Santa Cruz das Flores může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Corvo do Santa Cruz das Flores co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Atlanticoline. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Corvo Santa Cruz das Flores, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Atlanticoline nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Corvo do Santa Cruz das Flores, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Corvo do Santa Cruz das Flores

Přístav odjezdu
Corvo
Portugalsko
Azory
Přístav příjezdu
Santa Cruz das Flores
Portugalsko
Azory
Vzdálenost
24 km
Trajektové společnosti
Atlanticoline
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Corvo Santa Cruz das Flores: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Corvo do Santa Cruz das Flores se pohybují od 271 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 271 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Corvo - Santa Cruz das Flores, je 271 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Corvo do Santa Cruz das Flores je 40 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Santa Cruz das Flores 40 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Santa Cruz das Flores za 40 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Corvo ve 08:30. Poslední loď do Santa Cruz das Flores vyplouvá z přístavu Corvo ve 17:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Corvo do Santa Cruz das Flores.
271 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Corvo do Santa Cruz das Flores (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
271 Kč - 271 Kč
Průměrná doba přejezdu Corvo Santa Cruz das Flores
40 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Santa Cruz das Flores
08:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Santa Cruz das Flores
17:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Santa Cruz das Flores
09:10
Čas příjezdu posledního trajektu do Santa Cruz das Flores
17:40

Které společnosti provozují přepravu mezi Corvo a Santa Cruz das Flores?

Pokud chcete cestovat mezi Corvo a Santa Cruz das Flores trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Atlanticoline, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Atlanticoline Corvo Santa Cruz das Flores
Atlanticoline
Atlanticoline je trajektová společnost se sídlem ve Funchalu v Portugalsku, která nabízí trajektovou dopravu mezi Azorskými ostrovy a portugalským pobřežím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Corvo-Santa Cruz das Flores a rezervovat si jízdenku Atlanticoline mezi Corvo a Santa Cruz das Flores. Více informací o společnosti Atlanticoline

Odkud vyplouvají trajekty v Corvo? Kam připlouvají lodě v Santa Cruz das Flores?

Přístav odjezdu v Corvo

Trajekty Atlanticoline vyplouvají do Santa Cruz das Flores z následujících přístavů v Corvo:

Corvo
Mapa

Přístav příjezdu v Santa Cruz das Flores

Lodě společnosti Atlanticoline připlouvají do Santa Cruz das Flores z následujících přístavů:

Santa Cruz
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu