Doporučená trasa
Dieppe
Přímá cesta trajekt do Newhaven
Newhaven
Viz ceny
Alternativní trasy
Dieppe
Cesta autobus, spolujízda, vlak do Paříž
Paříž
Cesta autobus, vlak, lety do Londýn
Londýn
Cesta autobus, spolujízda do Newhaven
Newhaven
Viz ceny
Dieppe
Cesta autobus do Londýn
Londýn
Cesta autobus, spolujízda do Newhaven
Newhaven
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Dieppe do Newhaven ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Dieppe do Newhaven? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Dieppe do Newhaven je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Dieppe do Newhaven může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Dieppe do Newhaven co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou DFDS Seaways nebo Transmanche Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Dieppe Newhaven, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Transmanche Ferries nebo DFDS Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Dieppe do Newhaven, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Dieppe do Newhaven

Přístav odjezdu
Dieppe
Francie
Normandie
Přístav příjezdu
Newhaven
Spojené Království
Anglie
Vzdálenost
121 km
Trajektové společnosti
DFDS Seaways, Transmanche Ferries
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
4 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Dieppe Newhaven: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Dieppe do Newhaven se pohybují od 963 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 7799 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Dieppe - Newhaven, je 2591 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Dieppe do Newhaven je 4 hodin 18 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Newhaven 6 hodin 1 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Newhaven za 4 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Dieppe ve 06:30. Poslední loď do Newhaven vyplouvá z přístavu Dieppe ve 23:59.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Dieppe do Newhaven.
2591 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Dieppe do Newhaven (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
963 Kč - 7799 Kč
Průměrná doba přejezdu Dieppe Newhaven
4 hodin 18 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Newhaven
06:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Newhaven
23:59
Čas příjezdu prvního trajektu do Newhaven
03:31
Čas příjezdu posledního trajektu do Newhaven
22:15

Proč jet trajektem z Dieppe do Newhaven?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Dieppe do Newhaven může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Newhaven. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Dieppe do Newhaven je ideální způsob cestování.

Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Dieppeu do Newhavenu s rodinou, než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Dieppe, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Newhavenu čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Dieppeem a Newhavenem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Dieppeu do Newhavenu. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak, na trase Dieppe-Newhaven na palubě trajektu Transmanche Ferries nebo DFDS Seaways budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Když jsme na pobřeží, často vyhledáváme místa, která nabízejí nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Dieppe Newhaven, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Transmanche Ferries nebo DFDS Seaways, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Dieppe a Newhaven?

Pokud chcete cestovat mezi Dieppe a Newhaven trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Transmanche Ferries nebo DFDS Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Transmanche Ferries Dieppe Newhaven
Transmanche Ferries
Společnost Transmanche Ferries provozuje trajektovou dopravu do Spojené Království a Francie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Dieppe a Newhaven. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Dieppe-Newhaven a rezervovat si jízdenku Transmanche Ferries mezi Dieppe a Newhaven. Více informací o společnosti Transmanche Ferries
DFDS Seaways Dieppe Newhaven
DFDS Seaways
DFDS Seaways je trajektová společnost se sídlem v dánské Kodani, která zajišťuje přepravu osob a vozidel mezi přístavy v severní Evropě, včetně přístavů Dover, Antverpy a Calais do Spojeného království, ale také mezi přístavy Oslo a Kodaň, mezi přístavy v Norsku a Švédsku a dalšími přístavy v Evropě. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Dieppe-Newhaven a rezervovat si jízdenku DFDS Seaways mezi Dieppe a Newhaven. DFDS Seaways provozuje 3 přejezdů denně do Newhaven z Dieppe a doba jízdy je 4 hodin. Více informací o společnosti DFDS Seaways
4 hodin
3 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Dieppe? Kam připlouvají lodě v Newhaven?

Přístav odjezdu v Dieppe

Trajekty Transmanche Ferries nebo DFDS Seaways vyplouvají do Newhaven z následujících přístavů v Dieppe:

Dieppe - Gare Maritime
Mapa

Přístav příjezdu v Newhaven

Lodě společnosti DFDS Seaways nebo Transmanche Ferries připlouvají do Newhaven z následujících přístavů:

Newhaven Ferry Terminal
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Dieppe do Newhaven, bude vám cesta dlouhá 121 km mezi Dieppe a Newhaven trvat nejméně 4 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Dieppe a Newhaven méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Transmanche Ferries a DFDS Seaways). V současné době se mezi Dieppe a Newhaven uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Dieppe a Newhaven jezdí 2 trajektových společností: Transmanche Ferries a DFDS Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí DFDS Seaways, Transmanche Ferries.

Během cesty mezi Dieppe a Newhaven urazíte 121 km.

Ceny lodních lístků z Dieppe do Newhaven se pohybují od 963 Kč za nejnižší cenu až po 7799 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2591 Kč.

První trajekt z Dieppe odjíždí ve 06:30 do Newhaven.

Poslední trajekt do Newhaven obvykle vyplouvá z Dieppe ve 23:59.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu