Favignana
Přímá cesta trajekt do Levanzo
Levanzo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Favignana do Levanzo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Favignana do Levanzo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Favignana do Levanzo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Favignana do Levanzo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Favignana do Levanzo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Favignana Levanzo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Favignana do Levanzo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Favignana do Levanzo

Přístav odjezdu
Favignana
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Levanzo
Itálie
Sicílie
Vzdálenost
8 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
10 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
10 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Favignana Levanzo: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Favignana do Levanzo se pohybují od 123 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1481 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Favignana - Levanzo, je 543 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Favignana do Levanzo je 31 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Levanzo 5 hodin 35 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Levanzo za 10 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Favignana ve 07:30. Poslední loď do Levanzo vyplouvá z přístavu Favignana ve 15:10.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Favignana do Levanzo.
543 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Favignana do Levanzo (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
123 Kč - 1481 Kč
Průměrná doba přejezdu Favignana Levanzo
31 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Levanzo
07:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Levanzo
15:10
Čas příjezdu prvního trajektu do Levanzo
07:40
Čas příjezdu posledního trajektu do Levanzo
16:15

Proč jet trajektem z Favignana do Levanzo?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Favignana do Levanzo může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Levanzo. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Favignana do Levanzo je ideální způsob cestování.

Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. V Favignanau se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Liberty Lines nebo Siremar a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Svěží mořský vzduch a vlny, které trajekt rozhoupe, vás okamžitě uklidní. Do Levanzou dorazíte dokonale zklidnění a plní energie.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Favignana Levanzo, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Liberty Lines nebo Siremar, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí Favignana Levanzo je mimořádně relaxační. Trajekty provozované společnostmi Liberty Lines nebo Siremar mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Jistě začnete svou dovolenou v Levanzou již odpočatí.

Které společnosti provozují přepravu mezi Favignana a Levanzo?

Pokud chcete cestovat mezi Favignana a Levanzo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Favignana Levanzo
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Favignana-Levanzo a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Favignana a Levanzo. Liberty Lines provozuje 10 přejezdů denně do Levanzo z Favignana a doba jízdy je 10 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
10 min
10 přejezdů denně
Siremar Favignana Levanzo
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Favignana-Levanzo a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Favignana a Levanzo. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Favignana? Kam připlouvají lodě v Levanzo?

Přístav odjezdu v Favignana

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Levanzo z následujících přístavů v Favignana:

Favignana
Mapa

Přístav příjezdu v Levanzo

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Levanzo z následujících přístavů:

Levanzo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Favignana do Levanzo, bude vám cesta dlouhá 8 km mezi Favignana a Levanzo trvat nejméně 10 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Favignana a Levanzo méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Favignana a Levanzo uskuteční 10 přejezdů denně.

Mezi Favignana a Levanzo jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Favignana a Levanzo urazíte 8 km.

Ceny lodních lístků z Favignana do Levanzo se pohybují od 123 Kč za nejnižší cenu až po 1481 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 543 Kč.

První trajekt z Favignana odjíždí ve 07:30 do Levanzo.

Poslední trajekt do Levanzo obvykle vyplouvá z Favignana ve 15:10.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu