Favignana
Přímá cesta trajekt do Marettimo
Marettimo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Favignana do Marettimo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Favignana do Marettimo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Favignana do Marettimo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Favignana do Marettimo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Favignana do Marettimo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Favignana Marettimo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Favignana do Marettimo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Favignana do Marettimo

Přístav odjezdu
Favignana
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Marettimo
Itálie
Sicílie
Vzdálenost
25 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
7 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Favignana Marettimo: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Favignana do Marettimo se pohybují od 247 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1654 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Favignana - Marettimo, je 691 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Favignana do Marettimo je 1 hodin 11 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Marettimo 1 hodin 40 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Marettimo za 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Favignana ve 08:40. Poslední loď do Marettimo vyplouvá z přístavu Favignana ve 13:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Favignana do Marettimo.
691 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Favignana do Marettimo (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
247 Kč - 1654 Kč
Průměrná doba přejezdu Favignana Marettimo
1 hodin 11 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Marettimo
08:40
Čas odjezdu posledního trajektu do Marettimo
13:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Marettimo
09:10
Čas příjezdu posledního trajektu do Marettimo
13:30

Proč jet trajektem z Favignana do Marettimo?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Favignana do Marettimo může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Marettimo. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Favignana do Marettimo je ideální způsob cestování.

Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Favignanau do Marettimou s rodinou, než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Favignana, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Marettimou čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Favignanaem a Marettimoem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.
Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Favignanau do Marettimou rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.
Konečně si udělat čas na cestování
V naší společnosti musí jít všechno rychle. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Liberty Lines nebo Siremar na trase dlouhé 25 km mezi Favignanaem a Marettimoem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Není vyloučeno, že budete mít pocit, že jste do Marettimou dorazili příliš rychle, protože zážitek je to tak příjemný!

Které společnosti provozují přepravu mezi Favignana a Marettimo?

Pokud chcete cestovat mezi Favignana a Marettimo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Favignana Marettimo
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Favignana-Marettimo a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Favignana a Marettimo. Liberty Lines provozuje 7 přejezdů denně do Marettimo z Favignana a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
30 min
7 přejezdů denně
Siremar Favignana Marettimo
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Favignana-Marettimo a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Favignana a Marettimo. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Favignana? Kam připlouvají lodě v Marettimo?

Přístav odjezdu v Favignana

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Marettimo z následujících přístavů v Favignana:

Favignana
Mapa

Přístav příjezdu v Marettimo

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Marettimo z následujících přístavů:

Marettimo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Favignana do Marettimo, bude vám cesta dlouhá 25 km mezi Favignana a Marettimo trvat nejméně 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Favignana a Marettimo méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Favignana a Marettimo uskuteční 7 přejezdů denně.

Mezi Favignana a Marettimo jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Favignana a Marettimo urazíte 25 km.

Ceny lodních lístků z Favignana do Marettimo se pohybují od 247 Kč za nejnižší cenu až po 1654 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 691 Kč.

První trajekt z Favignana odjíždí ve 08:40 do Marettimo.

Poslední trajekt do Marettimo obvykle vyplouvá z Favignana ve 13:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu