Filicudi
Přímá cesta trajekt do Alicudi
Alicudi
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Filicudi do Alicudi ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Filicudi do Alicudi? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Filicudi do Alicudi je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Filicudi do Alicudi může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Filicudi do Alicudi co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Filicudi Alicudi, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Filicudi do Alicudi, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Filicudi do Alicudi

Přístav odjezdu
Filicudi
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Alicudi
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
20 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Filicudi Alicudi: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Filicudi do Alicudi se pohybují od 173 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1357 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Filicudi - Alicudi, je 592 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Filicudi do Alicudi je 41 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Alicudi 55 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Alicudi za 25 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Filicudi ve 09:05. Poslední loď do Alicudi vyplouvá z přístavu Filicudi ve 15:55.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Filicudi do Alicudi.
592 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Filicudi do Alicudi (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
173 Kč - 1357 Kč
Průměrná doba přejezdu Filicudi Alicudi
41 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Alicudi
09:05
Čas odjezdu posledního trajektu do Alicudi
15:55
Čas příjezdu prvního trajektu do Alicudi
09:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Alicudi
16:20

Proč jet trajektem z Filicudi do Alicudi?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Filicudi do Alicudi může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Alicudi. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Filicudi do Alicudi je ideální způsob cestování.

Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U jiných druhů dopravy jsme často omezeni na 1 zavazadlo a každé další zavazadlo je zpoplatněno. Při nástupu na trajekt Liberty Lines nebo Siremar v Filicudiu si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Alicudiu. Vyplatí se však zeptat se personálu Liberty Lines nebo Siremar, zda má loď k dispozici úschovnu zavazadel, kde si můžete svá zavazadla ponechat až do příjezdu do Alicudiu.
Pro pečující personál
Po celou dobu cesty z Filicudiu do Alicudiu vám bude k dispozici profesionální a ochotná posádka, která vám pomůže. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Cesta trajektem Filicudi Alicudi je přesným opakem. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Liberty Lines nebo Siremar, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Alicudiu již odpočatí.

Které společnosti provozují přepravu mezi Filicudi a Alicudi?

Pokud chcete cestovat mezi Filicudi a Alicudi trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Filicudi Alicudi
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Filicudi-Alicudi a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Filicudi a Alicudi. Liberty Lines provozuje 3 přejezdů denně do Alicudi z Filicudi a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
30 min
3 přejezdů denně
Siremar Filicudi Alicudi
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Filicudi-Alicudi a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Filicudi a Alicudi. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Filicudi? Kam připlouvají lodě v Alicudi?

Přístav odjezdu v Filicudi

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Alicudi z následujících přístavů v Filicudi:

Filicudi
Mapa

Přístav příjezdu v Alicudi

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Alicudi z následujících přístavů:

Alicudi
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Filicudi do Alicudi, bude vám cesta dlouhá 20 km mezi Filicudi a Alicudi trvat nejméně 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Filicudi a Alicudi méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Filicudi a Alicudi uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Filicudi a Alicudi jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Filicudi a Alicudi urazíte 20 km.

Ceny lodních lístků z Filicudi do Alicudi se pohybují od 173 Kč za nejnižší cenu až po 1357 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 592 Kč.

První trajekt z Filicudi odjíždí ve 09:05 do Alicudi.

Poslední trajekt do Alicudi obvykle vyplouvá z Filicudi ve 15:55.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu