Filicudi
Přímá cesta trajekt do Milazzo
Milazzo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Filicudi do Milazzo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Filicudi do Milazzo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Filicudi do Milazzo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Filicudi do Milazzo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Filicudi do Milazzo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Filicudi Milazzo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Filicudi do Milazzo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Filicudi do Milazzo

Přístav odjezdu
Filicudi
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Milazzo
Itálie
Sicílie
Vzdálenost
69 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 10 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Filicudi Milazzo: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Filicudi do Milazzo se pohybují od 469 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3159 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Filicudi - Milazzo, je 1308 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Filicudi do Milazzo je 3 hodin 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Milazzo 5 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Milazzo za 2 hodin 10 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Filicudi ve 06:50. Poslední loď do Milazzo vyplouvá z přístavu Filicudi ve 16:55.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Filicudi do Milazzo.
1308 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Filicudi do Milazzo (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
469 Kč - 3159 Kč
Průměrná doba přejezdu Filicudi Milazzo
3 hodin 30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Milazzo
06:50
Čas odjezdu posledního trajektu do Milazzo
16:55
Čas příjezdu prvního trajektu do Milazzo
09:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Milazzo
19:30

Proč jet trajektem z Filicudi do Milazzo?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Filicudi do Milazzo může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Milazzo. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Filicudi do Milazzo je ideální způsob cestování.

Pro pohodlí kajuty
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Filicudiu do Milazzou nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí Filicudi Milazzo je mimořádně relaxační. Trajekty provozované společnostmi Liberty Lines nebo Siremar mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Jistě začnete svou dovolenou v Milazzou již odpočatí.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že k cestě do Milazzou nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Filicudi-Milazzo na trajektu Siremar nebo Liberty Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.

Které společnosti provozují přepravu mezi Filicudi a Milazzo?

Pokud chcete cestovat mezi Filicudi a Milazzo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Filicudi Milazzo
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Filicudi-Milazzo a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Filicudi a Milazzo. Liberty Lines provozuje 3 přejezdů denně do Milazzo z Filicudi a doba jízdy je 2 hodin 10 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
2 hodin 10 min
3 přejezdů denně
Siremar Filicudi Milazzo
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Filicudi-Milazzo a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Filicudi a Milazzo. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Filicudi? Kam připlouvají lodě v Milazzo?

Přístav odjezdu v Filicudi

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Milazzo z následujících přístavů v Filicudi:

Filicudi
Mapa

Přístav příjezdu v Milazzo

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Milazzo z následujících přístavů:

Milazzo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Filicudi do Milazzo, bude vám cesta dlouhá 69 km mezi Filicudi a Milazzo trvat nejméně 2 hodin 10 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Filicudi a Milazzo méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Filicudi a Milazzo uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Filicudi a Milazzo jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Filicudi a Milazzo urazíte 69 km.

Ceny lodních lístků z Filicudi do Milazzo se pohybují od 469 Kč za nejnižší cenu až po 3159 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1308 Kč.

První trajekt z Filicudi odjíždí ve 06:50 do Milazzo.

Poslední trajekt do Milazzo obvykle vyplouvá z Filicudi ve 16:55.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu