Filicudi
Přímá cesta trajekt do Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Filicudi do Santa Maria Salina ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Filicudi do Santa Maria Salina? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Filicudi do Santa Maria Salina je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Filicudi do Santa Maria Salina může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Filicudi do Santa Maria Salina co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Filicudi Santa Maria Salina, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Filicudi do Santa Maria Salina, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Filicudi do Santa Maria Salina

Přístav odjezdu
Filicudi
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Santa Maria Salina
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
26 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Filicudi Santa Maria Salina: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Filicudi do Santa Maria Salina se pohybují od 296 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1876 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Filicudi - Santa Maria Salina, je 790 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Filicudi do Santa Maria Salina je 1 hodin 6 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Santa Maria Salina 1 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Santa Maria Salina za 40 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Filicudi ve 12:00. Poslední loď do Santa Maria Salina vyplouvá z přístavu Filicudi ve 16:55.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Filicudi do Santa Maria Salina.
790 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Filicudi do Santa Maria Salina (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
296 Kč - 1876 Kč
Průměrná doba přejezdu Filicudi Santa Maria Salina
1 hodin 6 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Santa Maria Salina
12:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Santa Maria Salina
16:55
Čas příjezdu prvního trajektu do Santa Maria Salina
12:40
Čas příjezdu posledního trajektu do Santa Maria Salina
17:35

Proč jet trajektem z Filicudi do Santa Maria Salina?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Filicudi do Santa Maria Salina může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Santa Maria Salina. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Filicudi do Santa Maria Salina je ideální způsob cestování.

Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu však tento problém nemáte: vaše kolo je naloženo přímo do obrovské lodní garáže. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Filicudi-Santa Maria Salina v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Santa Maria Salinau nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Řízení dlouhých kilometrů není zrovna odpočinkové, zvláště když k tomu připočtete riziko dopravních zácp a nehod. Cesta trajektem Filicudi Santa Maria Salina je přesným opakem. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Liberty Lines nebo Siremar, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Santa Maria Salinau již odpočatí.
Nespěchat se stává potěšením
V naší společnosti musí jít všechno rychle. Na palubě trajektu Liberty Lines nebo Siremar si užijete hladký start z Filicudiu a plavbu do Santa Maria Salinau rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Není vyloučeno, že budete mít pocit, že jste do Santa Maria Salinau dorazili příliš rychle, protože zážitek je to tak příjemný!

Které společnosti provozují přepravu mezi Filicudi a Santa Maria Salina?

Pokud chcete cestovat mezi Filicudi a Santa Maria Salina trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Filicudi Santa Maria Salina
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Filicudi-Santa Maria Salina a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Filicudi a Santa Maria Salina. Liberty Lines provozuje 3 přejezdů denně do Santa Maria Salina z Filicudi a doba jízdy je 40 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
40 min
3 přejezdů denně
Siremar Filicudi Santa Maria Salina
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Filicudi-Santa Maria Salina a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Filicudi a Santa Maria Salina. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Filicudi? Kam připlouvají lodě v Santa Maria Salina?

Přístav odjezdu v Filicudi

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Santa Maria Salina z následujících přístavů v Filicudi:

Filicudi
Mapa

Přístav příjezdu v Santa Maria Salina

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Santa Maria Salina z následujících přístavů:

Salina
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Filicudi do Santa Maria Salina, bude vám cesta dlouhá 26 km mezi Filicudi a Santa Maria Salina trvat nejméně 40 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Filicudi a Santa Maria Salina méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Filicudi a Santa Maria Salina uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Filicudi a Santa Maria Salina jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Filicudi a Santa Maria Salina urazíte 26 km.

Ceny lodních lístků z Filicudi do Santa Maria Salina se pohybují od 296 Kč za nejnižší cenu až po 1876 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 790 Kč.

První trajekt z Filicudi odjíždí ve 12:00 do Santa Maria Salina.

Poslední trajekt do Santa Maria Salina obvykle vyplouvá z Filicudi ve 16:55.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu