Flatey
Přímá cesta trajekt do Stykkisholmur
Stykkisholmur
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Flatey do Stykkisholmur ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Flatey do Stykkisholmur? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Flatey do Stykkisholmur je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Flatey do Stykkisholmur může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Flatey do Stykkisholmur co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Seatours. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Flatey Stykkisholmur, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Seatours nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Flatey do Stykkisholmur, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Flatey do Stykkisholmur

Přístav odjezdu
Flatey
Island
Přístav příjezdu
Stykkisholmur
Island
Vzdálenost
34 km
Trajektové společnosti
Seatours
Četnost přejezdů
14 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Flatey Stykkisholmur: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Flatey do Stykkisholmur se pohybují od 568 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 740 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Flatey - Stykkisholmur, je 666 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Flatey do Stykkisholmur je 1 hodin 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Stykkisholmur 1 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Stykkisholmur za 1 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Flatey ve 13:00. Poslední loď do Stykkisholmur vyplouvá z přístavu Flatey ve 19:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Flatey do Stykkisholmur.
666 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Flatey do Stykkisholmur (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
568 Kč - 740 Kč
Průměrná doba přejezdu Flatey Stykkisholmur
1 hodin 30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Stykkisholmur
13:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Stykkisholmur
19:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Stykkisholmur
14:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Stykkisholmur
21:00

Které společnosti provozují přepravu mezi Flatey a Stykkisholmur?

Pokud chcete cestovat mezi Flatey a Stykkisholmur trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Seatours, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Seatours Flatey Stykkisholmur
Seatours
Společnost Seatours provozuje trajektovou dopravu do Island, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Flatey a Stykkisholmur. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Flatey-Stykkisholmur a rezervovat si jízdenku Seatours mezi Flatey a Stykkisholmur. Seatours provozuje 14 přejezdů týdně do Stykkisholmur z Flatey a doba jízdy je 1 hodin 30 min. Více informací o společnosti Seatours
1 hodin 30 min
14 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Flatey? Kam připlouvají lodě v Stykkisholmur?

Přístav odjezdu v Flatey

Trajekty Seatours vyplouvají do Stykkisholmur z následujících přístavů v Flatey:

Flatey
Mapa

Přístav příjezdu v Stykkisholmur

Lodě společnosti Seatours připlouvají do Stykkisholmur z následujících přístavů:

Stykkisholmur
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu