Doporučená trasa
Folegandros
Přímá cesta trajekt do Kea
Kea
Viz ceny
Alternativní trasy
Folegandros
Cesta trajekt do Kythnos
Kythnos
Cesta trajekt do Kea
Kea
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Folegandros do Kea ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Folegandros do Kea? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Folegandros do Kea je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Folegandros do Kea může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Folegandros do Kea co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries nebo Triton Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Folegandros Kea, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Sea Jets nebo Hellenic Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Folegandros do Kea, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Folegandros do Kea

Přístav odjezdu
Folegandros
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Kea
Řecko
Kykladské ostrovy
Vzdálenost
124 km
Trajektové společnosti
Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, Triton Ferries
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
9 hodin 10 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Folegandros do Kea?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Folegandros do Kea může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Kea. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Folegandros do Kea je ideální způsob cestování.

Odpočinek v kajutě
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Folegandrosu do Keau nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Řízení dlouhých kilometrů není zrovna odpočinkové, zvláště když k tomu připočtete riziko dopravních zácp a nehod. Cesta trajektem Folegandros Kea je pravým opakem! Trajekty provozované společnostmi Sea Jets nebo Hellenic Seaways mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Jistě začnete svou dovolenou v Keau již odpočatí.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. Během plavby Folegandros-Kea vstupte do vnějších prostor lodi Sea Jets nebo Hellenic Seaways a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Keau plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Folegandros a Kea?

Pokud chcete cestovat mezi Folegandros a Kea trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Sea Jets nebo Hellenic Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Sea Jets Folegandros Kea
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Folegandros-Kea a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Folegandros a Kea. Sea Jets provozuje 1 přejezdů týdně do Kea z Folegandros a doba jízdy je 9 hodin 10 min. Více informací o společnosti Sea Jets
9 hodin 10 min
1 přejezdů týdně
Hellenic Seaways Folegandros Kea
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Folegandros-Kea a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Folegandros a Kea. Více informací o společnosti Hellenic Seaways

Odkud vyplouvají trajekty v Folegandros? Kam připlouvají lodě v Kea?

Přístav odjezdu v Folegandros

Trajekty Sea Jets nebo Hellenic Seaways vyplouvají do Kea z následujících přístavů v Folegandros:

Folegandros
Mapa
Folegandros
Mapa

Přístav příjezdu v Kea

Lodě společnosti Hellenic Seaways nebo Sea Jets připlouvají do Kea z následujících přístavů:

Kea Korissia
Mapa
Další alternativní plavby z Folegandros do Kea
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Folegandros do Kea, bude vám cesta dlouhá 124 km mezi Folegandros a Kea trvat nejméně 9 hodin 10 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Folegandros a Kea méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Sea Jets a Hellenic Seaways). V současné době se mezi Folegandros a Kea uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Folegandros a Kea jezdí 2 trajektových společností: Sea Jets a Hellenic Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, Triton Ferries.

Během cesty mezi Folegandros a Kea urazíte 124 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu